Megújult a Wellness Cafe

2010. July 24. Webmaster

Új köntösben várja látogatóit néhány hete a Wellness Cafe, a legnagyobb, a wellness minden szegmensével foglalkozó magyar weboldal. Könnyebb kezelhetőség, letisztult design, modern szerkezet és a korábbinál is barátságosabb felület jellemzi az oldalt.

wellness cafeA megújítás nem érintette az oldal célcsoportját: elsősorban a 18-40 éves, legalább középfokú végzettséggel rendelkező nőket; másodsorban 40 év feletti magasabb státuszú hölgyeket; harmadsorban pedig a téma iránt érdeklődő férfiakat célozzuk írásainkkal. Jellemző rájuk, hogy főként városban laknak, az átlagnál magasabb státuszúak, legalább hetente egyszer interneteznek és nyitottak az újdonságokra.

Az oldal rovatstruktúrája a következőképpen változott:

• Elindítottuk az Aktuális rovatot, benne aktuális hírekkel, programajánlókkal.

• Az Egészség című rovat felöleli a témakörrel foglalkozó komplex tartalmakat, a nyugati orvoslás lehetőségei mellett fókuszálva az alternatív orvoslási irányzatra is (például természetgyógyászat), kiemelten koncentrálva a nőket érintő leggyakoribb betegségekre (például méhnyakrák, mellrák).

Táplálkozás és diéta rovatban olvashatók az egészséges táplálkozással, fogyókúrával, súlyproblémával kapcsolatos cikkek, szakértők cikkei, szakmai anyagok.

Mozgás: Sportról, rekreációról, a legújabb fitnesz irányzatokról szóló tartalom.

Szépség-Trend: Szépségápolással, szépészeti tanácsokkal, aktuális divatirányzatokkal, öltözködési tanácsokkal foglalkozó tartalom.

Lélek: Szexualitással, önismerettel, párkapcsolattal foglalkozó tartalom fókuszálva a legújabb pszichológiai irányzatokra.

Újításainkkal a nyugati trendek felé történő elmozduláson kívül célunk volt az is, hogy egy felhasználóbarát felületen, még hatékonyabb hirdetés kiszolgálást tegyünk lehetővé.

Kategória: WellnessCafe  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.