Verhetetlen a legnagyobb ifiportál

2011. March 17. viktor.vido

Sorra dönti a rekordokat Magyarország legnagyobb ifjúsági portálja, a HotDog, amelyet láthatóan még a Facebook sem tud megszorongatni.

hotdog.huErősen zárta a 2010-es évet a hazai internetes piac legnagyobb ifjúsági portálja, a HotDog: 1,415 millió egyedi látogató járt decemberben az oldalon.  A növekedést nagyrészt tartalmi vonalon sikerült elérnünk.

Sőt, úgy tűnik, a kedvező trend az idei év első hónapjaiban is folytatódik: februárban és márciusban is sorra döntjük a rekordokat: napi 220 ezer egyedi látogató volt eddig az abszolút rekord.

Érdekesség, hogy a látogatóink több mint 80 százaléka egyben Facebook felhasználó is, akik nem pártolnak el folyamatosan fejlődő kedvencüktől, a HotDogtól. Úgy tűnik, van élet a Facebook mellett is. Legalábbis a HotDogon biztosan, ahol várhatóan a március második fele is nagyon erős lesz napi átlagban és havi summában is.

Mindeközben egyébként elkészült a Facebook Connect modul is, ami megkönnyíti a regisztrációt, és már dolgozunk a Citromail Connecten is, ami a Sanoma Budapest ingyenes levelezőrendszerét használók számára jelent majd könnyebbséget.

Kategória: CitroMail, HotDog, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.