Technet.hu: Életeket menthet a navigáció

2009. November 19. Webmaster

Különleges és nemes célt szolgáló kezdeményezéshez csatlakozott a Technet.hu.

Év végéig minden WayteQ navigációs készülék, Sygic Drive és Sygic Mobile szoftver megvásárlása 300 forinttal támogatja a SOTE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika újszülött intenzív osztályát. A kezdeményezést a Technet.hu is támogatja, így a portál webplázájában kapható WayteQ navik és szoftverek mindegyike részt vesz az akcióban.

November elején a WayteQ egyik partnerének kisgyermeke a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika újszülött intenzív osztályára került. Az áldozatos munkát végző orvosok, nővérek és ápolók iránti tiszteletéből és hálából indult a kezdeményezés: a WayteQ Europe Kft., a WayteQ navigációs eszközök és a Sygic navigációs szoftverek magyarországi forgalmazója ezután indította el kéthónapos akcióját “Vezess egy új életért” néven.

Az akció alatt az importőr minden november 1. és december 31. között értékesített WayteQ gyártmányú navigációs készülék (típuskorlátozás nélkül), Sygic Drive és Sygic Mobile navigációs szoftver árából 300 forintot átutal a SOTE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika újszülött intenzív osztályának javára.

Kategória: Technet  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.