Megelőzte a Technet az Index Tech rovatát

2010. November 29. Webmaster

Távközlési és informatikai témákkal foglalkozó „gadget site-unkat” már több mint 400 ezer  egyedi látogató olvassa havonta. Ezzel a Technet.hu a téma iránt érdeklődők második kedvenc oldala lett.

technetA szeptember havi Gemius adatok alapján a Technet.hu 405 ezer havi egyedi látogatóval jelentősen megelőzte az index tech rovatát (395 ezer)

Szakmailag felkészült szerkesztő gárdánk informatív hírekkel, naponta frissülő bevezető és szakmai cikkekkel (a hazai és külföldi piacról) tartja fenn célcsoportunk érdeklődését. A site nem csupán információkat szolgáltat cikkein és szakértőin keresztül, de aktivizálja is olvasóközönségét: fórumokon keresztül vitathatják meg a felhasználók a kütyükről alkotott véleményüket, tapasztalataikat.

A site-on közérthető nyelven megfogalmazott vásárlási tanácsok, leírások, híradások, szöveges információk mellett szemléletes video anyagok mentén tájékozódhat, aki a Technet-en keresi az ösvényt az információtechnológia napról napra sűrűbb dzsungelében. Ha a leírások alapján megtetszene olvasónknak egy termék, webáruházunkon keresztül meg is vásárolhatja azt.

[Forrás: Gemius, 2010. szeptember]

Kategória: Technet  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.