Virtuális élménytervezés, újra

2012. September 25. Webmaster

Cégünk már második alkalommal szervezi meg a Virtuális Utazás Expo-t, amely innovatív platform az utazást keresők és utazást kínálók könnyű és gyors egymásra találásához. A szeptember 26-28. között zajló online esemény előnye, hogy a kedvező turisztikai ajánlatokat az ország és a világ bármely pontjáról, bármikor elérhetik a látogatóink, akik egyszerűen és kényelmesen juthatnak rengeteg információhoz, ajánlathoz.

Legyen szó pár napos városlátogatásról vagy egész hetes wellnessezésről, az utazók többsége ma már az interneten keres magának úti célt és szálláshelyet. Ebben is segít a Virtuális Utazás Expo.

Az esemény hiánypótló szolgáltatást nyújt az utazni vágyó közönségnek: kényelmesen és rendkívül hatékonyan lehet tájékozódni és foglalni, sőt: a kiállítókkal interaktívan egyeztetni.

Bár a hosszú, nagy utazások időszaka a nyári hónapokra esik, sokan terveznek őszre rövidebb pihenést, kikapcsolódást. A hűvösebb hónapok legnépszerűbb ajánlatai a hazai szállodák wellnessei és gyógyfürdői, vagy városlátogatással egybekötött hétvégi programjai. Az őszi Virtuális Utazás Expo kifejezetten olyan ajánlatokat kínál, amelyek valós igényekre koncentrálnak.

A megjelenésében is expora emlékeztető eseményen az ország egész területéről lesznek kiállítók, köztük a legkeresettebb úti célokkal mint a hévízi, vagy sárvári gyógyfürdő, a lillafüredi térség, illetve a népszerű kastélyszállók.

A virtuális keresgélést megkönnyíti az „Utazás Iránytű” is, ami egy rövid kérdéssor alapján kikalkulálja, melyek a látogató számára legérdekesebb ajánlatokkal rendelkező standok és egyből a megfelelő helyre irányítja az érdeklődőt.

Mint Martis István, a Sanoma Media Budapest digitális szolgáltatásértékesítési igazgatója elmondta, számos szálláshely kínálata lesz böngészhető és lefoglalható éjjel-nappal, beleértve az utószezoni akciókat, wellness-ajánlatokat, az őszi szünet idejére kínált különleges családi csomagokat, valamint a síutakat is.

A tavalyi év sikere után a szervezők az idei Virtuális Utazás Expon is nagyszámú érdeklődésre, több tízezres látógatószámra készülnek.

Kategória: rendezvény, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.