Vezess.hu Forma-1 alkalmazás a Nokia X6-on

2010. May 26. t.szepvolgyi

Egyedi kivitelben jelenik meg Magyarországon a Nokia multimédiás csúcskészüléke, az X6. A készülék vásárlói a telefonnal együtt a Vezess.hu Forma-1 programját is megkapják.

_UJLOGO_01_nokiawidget_f1_fooldalAz exkluzív tartalommal ellátott mobil május folyamán kerül az üzletekbe és csak a T-Mobile üzleteiben lesz kapható. A Nokia X6, a finn gyártó soron következő multimédiás zászlóshajója. A készülék az első, amely meggyőző technikai paraméterei mellett további különlegességgel is rendelkezik. Hiszen a Vezess.hu Forma-1 program az első magyar nyelvű alkalmazás, amit előre telepítve adnak egy mobilkészülékkel, így a felhasználó rögtön a készülék kicsomagolása után, letöltés és telepítés nélkül azonnal el is kezdheti a használatát.

Az alkalmazás méltán lehet az autósportok szerelmeseinek kedvence. A Vezess.hu F1-es alkalmazása ugyanis lehetővé teszi, hogy az X6-os készülék tulajdonosai mindig képben legyenek a Száguldó Cirkusszal kapcsolatban. A szoftver az F1 friss, akár a készülék nyitóképernyőjén is megjeleníthető, gyorsan áttekinthető hírei mellett részletes lekérdezést tesz lehetővé a csapatokkal, a pilótákkal kapcsolatban. A telefon használói ezenkívül megnézhetik a világbajnoki pontverseny állását, a pályák kialakítását, azok technikai paramétereit és természetesen a versenynaptárt.

Az X6 főbb képességei

Végül essék néhány szó az X6 egyéb technikai paramétereiről is! A multimédiás telefon egyik legfontosabb technikai tulajdonsága, hogy széles, 3,2 hüvelykes, 360×640 képpontos kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, amelynek kialakítása a színvonalas szórakoztatást szolgálja. 32 GB belső, tovább bővíthető memóriával és 5 megapixeles autofókuszos nokia x6kamerával, valamint sztereó hangszóróval rendelkezik, emellett természetesen támogatja a szélessávú HSPA átvitelt, műholdas helymeghatározóval (GPS) is rendelkezik, így akár navigációra is használható, valamint vezeték nélküli interneten (WiFi) keresztül is képes csatlakozni a közelben lévő hot-spotokhoz. A Nokia X6-ot sztereó Bluetooth modullal, FM rádióval, sőt még egy 3,5 milliméteres fülhallgató- és tévékimenettel is ellátták. Emellett egy éven át a korlátlan zeneletöltést biztosító Comes with Music szolgáltatás is rendelkezésre áll.

A készülékre előretelepített Vezess.hu F1-es alkalmazást a népszerű Hír24, TV24, Mozi24, FigyelőNet, StoryOnline és a Technet mobilalkalmazásokat is lefejlesztő Sanoma Budapest mobilmédia üzletága készítette.

Kategória: mobil, Szolgáltatás, Technológia, Vezess.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.