Vendég a testemben: új sztárblog a Nők Lapja Cafén

2012. October 10. Webmaster

Peller Mariann exkluzív blogot indít, méghozzá a Nők Lapja Cafe blogoldalán.

Peller MariannVárandóssága első napjától naplót vezet a STORY4 Napi sztori című műsorának vezetője. A legbensőbb titkokat tartalmazó írások eddig a fiókban lapultak, október 11-től azonban a Nők Lapja Cafe blogoldalán mindenki számára olvashatók lesznek Mariann bejegyzéseiben, amelynek a kismama a “Vendég a testemben” címet adta.

Az első részben rögtön arról mesél, hogyan tervezték férjével a kisbabájukat.

Részlet a naplóból:

„A kedvesem már az első hivatalos randinkon közölte, hogy ha véletlenül teherbe esnék, akkor ő lenne a legboldogabb férfi a világon, és természetesen megtartanánk a babát. Én akkor még megijedtem…”

„Eleinte azt hittem, mi különlegesek vagyunk, és gyakorlatilag az első érintéstől megfogan a közös gyerekünk. Amikor már három negatív terhességi teszten túl voltam, kezdett meginogni a hitem…” „Megint eltelt egy hónap. Megint késett, ezúttal két napot. Újabb teszt következett. Negatív. Két nap múlva ismételtem. Megint negatív. Most már pityeregtem…”

Mariann bejegyzéseit a www.cafeblog.hu címen lehet elérni, de a naplóból minden csütörtökön részleteket közöl a Nők Lapja Cafe is.

Kategória: Cafeblog, Nők Lapja Cafe, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.