Új szolgáltatások az Olcsóbbat.hu-n

2012. December 17. Webmaster

Nemrégiben több új kényelmi szolgáltatással bővült  népszerű ár-összehasonlító portálunk, az Olcsóbbat.hu, mely nemcsak a karácsonyi ajándékötletek kitalálásában, de akár a számunkra optimális mobiltarifák és mobilinternet kiválasztásában is segítségünkre lehet.
Bevezettük továbbá a Toolbart (más néven Eszköztár), a  Termék-összehasonlítót és az Árfigyelőt. A használathoz regisztrálni sem feltétlenül szükséges, de ha mégis, azt megtehetjük a GMail, illetve Facebook fiókunk adataival, és így a korább értékeléseinket, vásárlásainkat, kereséseinket is nyomon követhetjük.

A Karácsonyi ajándékkereső kalkulátor szolgáltatás segítségével leegyszerűsítheted a karácsonyi ajándékvásárlást. Segítünk, ha spórolnál, vagy, ha nincs ötleted, mit ajándékozz. Az oldalon csak meg kell adni, hogy kinek nem találtál még ajándékot (párodnak, kisebb-nagyobb gyerekednek stb.), illetve mekkora összeget fordítanál rá, és rendszerünk számtalan jópofa ötlettel segít ki téged. A felhasználók kommentjeire támaszkodva még könnyebb lehet a döntés, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy így a legjobb ár/érték arányú terméket találhatod meg.

Az Olcsóbbat.hu immár nem csak termékek, de már mobil előfizetések és mobilnet csomagok összehasonlításában is segít. A mobiltarifa és mobilnet listaoldalak azonnal kilistázzák a rendszerben lévő ajánlatokat szolgáltatókra lebontva. Az egyes csoportokra bökve az oldalsó sávban található eszközökkel aszerint szűrhetjük a találatokat, hogy mennyi pénzt szeretnénk áldozni rá egy hónapban, mekkora adatmennyiségre van szükségünk, illetve melyik szolgáltatóhoz szeretnénk tartozni. A felület toplistákkal is segíti a keresést, és az is hasznos, hogy minden új változó megadása után az oldal automatikusan frissül.

Toolbar vagy más néven Eszköztár

Az árösszehasonlító oldal másik újdonsága a Toolbar, mely gyors és könnyű hozzáférést ad a különböző funkciókhoz. Bejelentkezés után láthatod a saját beállításaidat. Ha éppen nincs szükséged rá, a bal alsó sarokba le tudod csukni. A Toolbar bejelentkezés nélkül is sok hasznos funkciót kínál, például követheted a legutóbb böngészett termékeidet.

Termék-összehasonító

A Toolbaron élesíthető egy másik újdonság, a Termék-összehasonlítás is. A kiválasztott termékek adatlapján egyenként bele kell kattintani az „Összehasonlítás” előtti rubrikába. Ezek után a kinyitott Toolbaron a narancssárga „Összehasonlítom” gombjával élesítjük a funkciót, pár másodperc feldolgozás után egy új ablakban kapjuk meg az értékelést. A kiválasztott termékek közötti eltéréseket kiemeléssel, az azonosságokat világosszürke háttérrel jelölve találjuk meg. Itt rögtön látod is a fellelhető árakat és az üzleteket, amihez csak az „Összes bolt ajánlata” linkre kell kattintani.Árfigyelés

Ha a listában azt látjuk, hogy a készülék jelenleg többe kerül, mint amennyit megadnánk érte, megtehetjük, hogy beállítjuk az úgynevezett Árfigyelés szolgáltatást, mivel a készülék pár hét múlva olcsóbb lehet. 

Az Árfigyelő automatikusan értesíteni fog, ha lemegy az ár arra a szintre, ami már elfogadható. A Profil oldalunkon táblázatos formában jelennek meg az árfigyelésre beállított termékek. Ha Zöld Pipa jelenik meg a megfigyelt termékek mellett, akkor a vágyott termék a beállított ár alá esett. Ellenkező esetben piros X jelenik meg. A Zöld Pipás jó hírekről e-mail értesítőt is küldeni fog a rendszer. Nem kell bejelentkezni az Árfigyelő használatához, de abban az esetben, ha módosítani akarod bármelyik árfigyelésedet, akkor azt csak bejelentkezett állapotban tudod megtenni.

Hogy tetszenek az újdonságaink? Kommentben vagy közvetlenül az Olcsóbbat.hu szerkesztőségnek e-mailben is megírhatod…

Kategória: Olcsobbat.hu, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.