Új sablonok az eOldalon

2013. March 19. Webmaster

Tavaly ősszel jelentek meg ingyenes új sablonjaink az eOldalon, és nemrég máris megérkezett újabb nyolc változat. Az eOldal dizájnok eddig sem voltak csúnyák, azonban az újak még ütősebbek.

Csillag és Virág után Jegyzet és Író néven új sablonok készültek. Ez utóbbiak csak a Plusz és Üzleti felhasználóink részére érhetőek el. Az Ingyenes csomagot használóink egyszeri bruttó 1270 Ft díj ellenében vásárolhatják az adott stílust a színvariációival együtt. Így összesen nyolc új, fantasztikusan szép dizájnnal bővítettük kínálatunkat.

Azaz az ősziekkel együtt 15 új variációval bővült kínálatunk.  Az új sablonokat az eOldal Vezérlőbe lépve a “Beállítások / Megjelenítés / Dizájn” menüben találjátok egy kis zöld “új” füllel megjelölve.

Mivel a 15 új sablonból 7 teljesen ingyenes, nem csak a Plusz és Üzleti csomagot használók használhatják ezeket, hanem az ingyenes Alap csomagban lévők is nyugodtan beállíthatják. A 8 legújabbat pedig mint ahogy írtuk, a sabloncsoportonkénti egyszeri díj ellenében az Ingyenes csomag felhasználó is igénybe vehetik. Természetesen a fizetős csomagokban lévők szabadon testre szabhatják ezeket is az XHTML modulok és CSS kódok módosításával.

FIGYELEM! Ha Plusz vagy Üzleti csomagot használsz és módosítottad az XHTML vagy CSS kódokat, akkor az átállítás előtt készíts egy sablonmentést, esetleg egy biztonsági mentést, mert minden új sablonkiválasztás esetén az egyedi beállítások elvesznek.

Szívesen vesszük tapasztalataidat, írd meg nekünk az eOldal blogjában.

Kategória: eOldal.hu, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.