Új iPhone-alkalmazással jelentkezünk!

2009. December 23. t.szepvolgyi

Aki követi a Startlap tweetjeit a Twitteren, mostanra talán már értesült róla: elkészült legújabb iPhone-alkalmazásunk, mely több mint félszáz tévécsatorna részletes műsorát tartalmazza. A szoftver ingyenesen használható.

Néhány napja az FN.hu híralkalmazásunk és a Mozi24 mozikereső programunk óriási sikeréről szóló bejegyzésünkben már előzetesen utaltunk rá, hogy hamarosan újabb iPhone-szoftverrel jelentkezünk. És bár akkor még csak remélni tudtuk, hogy ezt már karácsony előtt megtehetjük, mostanra az Apple is hitelesítette a szoftvert, így az a nagyközönség számára is elérhető. És hogy mire is jó ez az applikáció?

photo3A TV24.hu portálunk és a mobilmédia üzletágunk közös gondozásában frissülő program segítségével senki sem maradhat le kedvenc tévéműsoráról! Az iTunes online áruházából most ingyenesen letölthető szoftverünk lehetővé teszi, hogy mindenki saját műsorújságot állítson össze Apple telefonján. A csatornák összeválogatása mellett a TV24 alkalmazásban egy gombnyomással lehet lépkedni az aktuális és az esti nézet között, így a tévénézők a lehető legegyszerűbben juthatnak az őket érdeklő időszak műsorához.

A program lehetőséget nyújt a kedvenc műsorok bejelölésére. A kiválasztott film vagy sportműsor kezdése előtt 15 perccel a készülék diszkréten jelez.

Az alkalmazás a részletes műsorleírások mellett folyamatosan frissülő híreket is közöl a legnagyobb tévés sztárokról, a legérdekesebb tv sorozatokról, filmekről. A TV24 felhasználói a híreket böngészve megnézhetik, hogy azok szereplői legközelebb mikor és milyen műsorban tűnnek fel.

Az iTunes-ról

Az Apple termékek világméretű hipermarketében jelenleg több mint 100 ezer alkalmazás érhető el, amelyet eddig több mint 2 milliárd alkalommal kerestek fel. Mostantól az iPhone telefonokra és iPod Touch eszközökre készített TV24 is letölthető innen, a megszokott minőségben és gyorsaságban nyújtva könnyű hozzáférést az aktuális és részletes tévéműsorhoz.

A TV24 alkalmazás letölthető innen:

http://itunes.apple.com/us/app/tv24/id346540702?mt=8

A TV24 az FN.hu híralkalmazás és a Mozi24 moziműsor után a Sanoma Budapest Zrt. harmadik iPhone-ra készített alkalmazása.

http://itunes.apple.com/us/artist/sanoma-budapest-zrt/id329601537

Kategória: mobil, Szolgáltatás, Technológia, TV24  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.