TV24: Új site-ot indítottunk!

2009. January 9. Webmaster

Elindult a Sanoma Budapest új internetes fejlesztése, a www.tv24.hu. A site az otthoni, televíziós szórakozáshoz nyújt színvonalas tartalmat és eszközöket: minden televízió kínálata, televíziós műsorok kritikái, írások-interjúk, valamint videók szolgálják ki a televíziós műsorok iránt érdeklődőket. A honlap elindításával kiadónk célja a legteljesebb online televízió-újság létrehozása volt.

Az utóbbi egy évben Magyarországon ugrásszerűen megnőtt a televíziós műsorok, produkciók iránti érdeklődés. Olyannyira, hogy naponta áltagosan négy és fél órát ülünk a képernyők előtt. Európai összehasonlításban a harmadikak, világviszonylatban a hetedikek vagyunk a naponta televíziózással eltöltött idők összevetésében. (Forrás: Eurodata TV Worldwide: One Television Year in the World, 2008 issue)

A Sanoma Budapest az igényeket felmérve alakította ki a www.tv24.hu oldalt, amely egyedülállóan ötvözi a naprakész televíziós tartalmat a minőségi interjúkkal, kritikai rovattal és saját gyártású videókkal. Újdonság az oldalon, hogy a kiválasztott csatornák programjai a megadott időszakra egyszerre áttekinthetőek, megkönnyítendő a műsorok közti választást.

A tv24.hu alapját a Színes RTV és az Exit magazinok közös adatbázisa képezi. Az új televíziós site-ot külön szerkesztőség üzemelteti, s tölti fel egyedi tartalommal. Főszerkesztője a StoryOnline-t is vezető Pásztor László. A szakember az induláskor elmondta, hogy az új termék szerkesztői számára nagy előnyt jelent a Sanoma Budapest tartalom-előállításban szerzett tapasztalata. „Szeretnénk az érdeklődőket eligazítani a folyamatosan bővülő televíziós csatornák, valamint a napi televíziós műsorokkal kapcsolatos hírek között, ehhez szórakoztató, színvonalas tartalmat készítünk, s mellőzünk minden bulvár-jellegű információt” – nyilatkozta a főszerkesztő.

Kategória: Szolgáltatás, TV24  |  1 hozzászólás

Egy hozzászólás érkezett

  1. TV24: Új oldal « NetSzemle 2.0 írta: -

    [...] clipped from ujmediablog.sanomabp.hu [...]

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.