Igény a minőségi szórakoztatóipari tartalomra

2009. February 12. sz.krisztian

Hadd osszuk meg veletek örömünket: nagyon szép eredményeket produkál az alig több mint egy hónappal ezelőtt indult portálunk, az otthoni, televíziós szórakozást segítő Tv24.hu oldalunk! A Webaudit által hitelesített adatok szerint február 10-én, vagyis most kedden már közel 95 ezer (egészen pontosan 94 932) egyedi látogató volt kíváncsi az itt elérhető tartalmainkra, például interjúkra, tévékritikákra, illetve a csatornák aktuális műsorkínálatára, valamint a legfrissebb televíziós hírekre.

Bár a site indulása óta eltelt rövid idő statisztikái alapján még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, az már most kijelenthető, hogy jelentős igény mutatkozik a Tv24 által szolgáltatott minőségi szórakoztatóipari tartalomra, amire egy rendkívül erős, hatékony kampánnyal sikerült felkelteni az internetezők figyelmét.

Az Újmédia-divízió – észlelve, hogy az utóbbi egy évben Magyarországon ugrásszerűen megnőtt a televíziós műsorok, produkciók iránti érdeklődés* – idén januárban mutatta be a www.tv24.hu oldalt, amely egyedülállóan ötvözi a naprakész televíziós tartalmat a minőségi interjúkkal, kritikai rovattal és saját gyártású videókkal. Újdonság a portálon, hogy a kiválasztott csatornák programjai a megadott időszakra egyszerre áttekinthetőek, megkönnyítendő a műsorok közti választást.

* Olyannyira, hogy naponta áltagosan négy és fél órát ülünk a képernyők előtt. Európai összehasonlításban a harmadikak, világviszonylatban a hetedikek vagyunk a naponta televíziózással eltöltött idők összevetésében.

Kategória: Szolgáltatás, TV24  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.