Tízezrek fogynak a HáziPatikával

2011. February 15. Webmaster

Január második felében indult és egy csapásra népszerű lett a HáziPatika.com “Öt hét-öt kiló” fogyókúra-programja, melyre minden eddiginél több, 14 500 feletti résztvevő regisztrált.

index_pic_1_cA nagy érdeklődés több között annak is köszönhető, hogy a www.hazipatika.com/services/weightloss címen elérhető kezdeményezésünk jelentős támogatást kapott a Sanoma Budapest portfóliójától. Ettől az évtől kezdve többek között a Wellnesscafe.hu is segítette a résztvevőket: a wellness oldal szerkesztősége minden héten új mozgássorral jelentkezett, amelyeket speciálisan a HáziPatika.com fogyókúra-programjának résztvevői számára állított össze.

A HáziPatika.com fogyókúra-programja öt hét alatt öt kiló fogyást garantál megerőltetés és koplalás nélkül. A programban való részvétel ingyenes. A weboldal szakképzett dietetikusok segítségével komplett menüsorokkal segít, grafikonok, adattáblák révén követhetővé teszi az elért eredményeket, valamint  a már említett mozgássorokkal könnyen megválaszthatók a helyes testmozgások. A programban résztvevők ezenkívül olvashatnak a különféle fogyókúrás módszerek előnyeiről és esetleges veszélyeiről, és egy úgynevezett táplálkozási felmérésben is részt vehetnek.

Kategória: Házipatika.com, Szolgáltatás, WellnessCafe  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.