Százezren használják a CitroMail új funkcióját

2011. January 20. Webmaster

Hamar népszerű lett a CitroMail felhasználóinak körében az ingyenes levelezőrendszer új, közösségi szolgáltatása, amelynek lényege, hogy a különböző közösségi oldalaktól (Facebook, iWiW, Twitter, Hotdog, myVIP) érkező számtalan értesítőüzenet a többi beérkező üzenettől elkülönítve érhető el. A Közösség funkciót immár több mint 100 ezer citromailes használja.

2010-12-15 11 40 02

Az új szolgáltatást azok számára fejlesztette a CitroMail szolgáltatás üzemeltetője, a Sanoma Budapest, akik nem szeretnének elveszni a különböző közösségi oldalakról érkező üzenetek tengerében, illetve szeretnék elkülöníteni az azonnali választ igénylő, sürgősebb leveleiket a Facebook, az iWiW, a Twitter, a HotDog vagy a myVIP értesítőitől.

2010-12-15 11 34 31

A közösségi mappa funkció bekapcsolása után a hasznos levelekkel nem keverednek össze azok az üzenetek, melyek a közösségi szolgáltatásokról adnak értesítést. Az eligazodást tovább segíti az adott szolgáltatóra jellemző kis ikon. Így az egyszerre többfélre rendszert is használók azonnal eldönthetik, hogy melyik a számukra érdekes értesítés. Az üdvözlőképernyőn külön számlálót kapott a Facebook, az iWiW és a MyVIP, valamint a többi közösségi oldal összevontan.

2010-12-15 11 39 20Ha valaki csak azért lép be a CitroMailbe, hogy megnézze, megérkezett-e a várva várt levele, nem kell a közben érkezett sok-sok értesítőn átverekednie magát. Aki pedig arra kíváncsi, hogy az általa követett emberek küldtek-e neki választ az adott közösségből az elmúlt órákban, egy helyen láthatja az új értesítőket. A funkció egyébként könnyen ki- és bekapcsolható.

Az új funkció arra is figyel, hogy az értesítők ne telítsék el hosszabb távollét után a levelesládát, mert a közösségi mappában csak az utolsó hónap 100 levelét tárolja a rendszer. Így a régi, elavult értesítőlevelek törlésével sem kell foglalkoznia a CitroMail felhasználónak. Természetesen az új mappa elérhető levelezőszoftverrel (POP3/IMAP vagy a Citromail mobilwebes változatában) is, és az üzenetek továbbíthatók, ugyanúgy viselkednek, mint bármilyen más üzenet. A közösségi mappa gyorsan elérhető, mert kiemelt helyet kapott a többi mappa között.

A CitroMail.hu a maga 1,6 milliós adatbázisával hazánk második legnagyobb ingyenes levelezőrendszere. A havi átlagot tekintve naponta átlagosan 410 ezer egyedi felhasználó kíváncsi az üzeneteire. A teljes adatbázis valós, aktív, minden felhasználó háromhavonta minimum egyszer belép a rendszerbe. Idén újult meg a http://m.citromail.hu linken elérhető mobiltelefonra optimalizált változat, mely hamar népszerű lett a felhasználók körében. A CitroMail.hu a Startlap csoport tagja, a rendszer a Sanoma Budapest Zrt. tulajdona.

Kategória: CitroMail, HotDog, Startlap, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.