Story iPad magazinalkalmazás 2. száma

2011. April 19. t.szepvolgyi

Megjelent a világ második legjobbjának megnevezett Story iPad alkalmazás második kiadása. A játékos, rendkívül sokoldalú szám közel dupla tartalommal, sok egyedi és exkluzív anyaggal ingyenesen elérhető az App Store-ban. Különlegessége, hogy állítva és fektetve legtöbb esetben más-más tartalmat kínál.

A második kiadással célunk volt az általunk igen magasra tett magazinalkalmazási sztenderd megugrása. Úgy érezzük, sikerült még jobban és kreatívabban kihasználni az eszközben rejlő multimédiás és interaktív lehetőségeket.

A magazinalkalmazás ismét videó-címlappal indul Tatár Csilla és Gönczi Gábor főszereplésével, de ebben a verzióban is megtalálható az eszközzel most ismerkedők részére egy oktató-videó, és megnézhetünk egy exkluzív összeállítást is a Story Gáláról az iPaddel vezérelhető helikopter perspektívájából.

Nem fukarkodott exkluzív anyagokkal a Story iPad tavaszi kiadása: megnézhetjük, mennyire ismeri egymást Tatás Csilla és Gönczi Gábor, barangolhatunk Pataki Ági egzotikus otthonában, megismerhetjük Janicsák Veca és nővére életét képekkel, videókkal. Kirázhatjuk Geszti Péterből féltve őrzött titkait, nosztalgiázhatunk Bud Spencerrel, meghallgathatjuk az ikonikus filmzenéit és lejátszhatunk egy ökölpárbajt is a pofonok királyával, de ha valami békésebbre vágyunk, akkor akár meg is masszírozhatjuk Tatár Csillát és Váczi Gergőt.

A kiadványban összesen öt játék, hét zeneszám, szavazás és Sudoku is szórakoztatja a közönséget. Az interaktív játékok közül kiemelkedik az egyedülálló megoldás, ahol újramixelhetjük Varga Viktor legújabb slágerét. A zenét kedvelők továbbá bepillanthatnak a kulisszák mögé SP videoklip forgatásán, ahol interjúk és werkfilm is vár rájuk. A férfiak pedig újraélhetik a Vezess.hu 4 legjobb futamát, ahol szavazhatnak az örök kérdéssel kapcsolatban: a nők vagy a férfiak vezetnek jobban?

Az ingyenes Story iPad alkalmazás letöltése: http://itunes.apple.com/hu/app/story-magazin/id407773650?mt=8


A Sanoma Media Budapest újmédia-divízióján belül működő mobilmédia-üzletág mostanáig egyébként kilenc iPhone- és Nokia-alkalmazást adott ki. Emellett elsőként hozott létre mobilkészülékekre optimalizált internetes oldalakat, s mára tizenkét ilyet is működtet (köztük a Startlap, FN.hu, Nők Lapja Cafe, kirakat.hu, mozi24, tv24 és StoryOnline). Alkalmazásait eddig összesen több mint 130 000-en telepítették. A teljes kínálat itt is elérhető: www.mobilstart.hu

Kategória: mobil, StoryOnline, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.