Saját weboldal gyorsan és ingyen

2007. December 10. n.norbert

Itt az Újmédia-blogban jelentjük be elsőként, hogy olyan új, weboldal-készítő szolgáltatást indítottunk a www.eOldal.hu címen, amelynek segítségével bárki ingyenesen és villámgyorsan publikálhatja információit, vagy akár fotógalériákat és blogokat hozhat létre anélkül, hogy ehhez bármilyen informatikai szaktudásra lenne szüksége. De az eOldal.hu fejlesztői nem csak a kezdő internetezőkre gondoltak, hanem például azokra a vállalkozásokra is, amelyek bár fontosnak tartják az internetes jelenlétet, de nem szeretnének ezért horribilis összegeket kiadni.

„Saját weboldal gyorsan és ingyen!” – ennek a mottónak a jegyében fejlesztettük a legújabb, napokban debütált termékünket. A magyar felhasználókat megcélzó eOldal.hu használói mindössze 3 perc alatt professzionális küllemű és tudású honlapot készíthetnek anélkül, hogy ehhez bármiféle jártasságot kellene szerezniük az internet, a HTML nyelv technológiájában.

A felhasználók az egyszerűen és ráadásul ingyenesen használható eOldalon nemcsak weboldalakat, de blogokat vagy akár fotógalériákat is létrehozhatnak, amit kétféleképpen is megtehetnek: a kezdő felhasználókat a regisztrációt követően barátságos varázslók vezetik végig a beállítás és a tartalmak feltöltésének folyamatán, és különböző megjelenésű színsablonokat használhatnak, míg a gyakorlottabbak akár maguk is létrehozhatnak ilyeneket, illetve módosíthatják a meglévőket. Nem okoz gondot az új honlapon a navigáció, a menük kialakítása sem, amihez mindössze meg kell adni a létrehozni kívánt menüpontok nevét, és az eOldal pár másodperc alatt ezt is elkészíti. A honlap gazdája profilképet vihet fel magáról és természetesen saját logójával is lecserélheti a rendszer által felkínáltat. Mindössze néhány mozdulat a leendő honlap tartalmának, szövegének feltöltése, amit csak be kell másolni egy űrlapba, és máris felkerül a weblapra. Ha pedig valaki a szöveget már előkészítette például Wordben, a rendszer automatikusan eltávolítja a zavaró kódsorokat, miközben megőrzi a szöveg formázását. A felhasználó feltöltheti kedvenc internetes oldalainak címét is, amelyeket bárkivel megoszthat. Az eOldalon elhelyezett weblapok gazdái azt is engedélyezhetik, hogy a tartalomhoz – akár a fotógalériákhoz is – a látogatók hozzászólhassanak, megjegyzéseket fűzhessenek, vagyis a weblapok interaktívvá tehetők.

Prémium szolgáltatások, céges felhasználók
Az eOldal.hu használata hatékony megoldást jelenthet azoknak a vállalkozásoknak is, amelyek szeretnének megjelenni az interneten. Számukra olyan testreszabott üzleti csomagokat dolgoztunk ki, amelyek segítségével szinte fillérekért jelenhetnek meg a világhálón.

A Plusz csomag használói jelszóval védett, a publikumtól elzárt tartalmakat is feltölthetnek, amelyet kizárólag a jelszót ismerők érhetnek el, ráadásul akár több jelszót is meg lehet adni. Emellett nyomon követhetik weblapjuk látogatottságának alakulását is a Statisztika szolgáltatás segítségével és fotógaléria tartalmát akár FTP kapcsolaton keresztül, akár a weblapon űrlapok segítségével is feltölthetik, valamint megnövelhetik az eOldalon elérhető tárhelyük méretét is.

Egyébként az eOldal.hu már a 26. online termékünk. De a napokban elindítottuk a 27. oldalt is, amiről egy másik bejegyzésben írok hamarosan. Addig is megnézhetitek a www.gyerekstartlap.hu címen. :-)

Kategória: eOldal.hu, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.