RSS hirdetésfigyelő is van a megújult Startaprón

2007. May 16. n.norbert

A napokban már beszámoltunk róla: megújult a Startapró. Említettük például, hogy hazai webes viszonylatban is egyedülálló módon immáron egy-két kattintással immáron teljesen díjtalanul, bármennyi képet és videót lehet feltölteni, amelyekkel színesebbé és különlegesebbé tehetők a hirdetések, valamint a kiemelt kategóriákon kívül (ingatlan, jármű, állás) 20 egyéb kategóriában ingyenesen jelenthetők meg a hirdetések.

De legalább ilyen fontos, amiről itt a blogban egyelőre még nem tettünk említést: az új külsővel megjelenő oldal átláthatóbbá vált, a keresett szolgáltatások logikusabban találhatók meg. A Startapró látogatói ezentúl a kétféle kifinomult keresésnek köszönhetően a korábbinál hamarabb találják meg az adott szempontoknak megfelelő hirdetéseket. A felhasználók kényelmét szolgálja az is, hogy a kedvenc hirdetéseket – akárcsak egy könyvjelzőt – összegyűjthetik a Startaprón, így később könnyebben érik el a korábban egyszer már megtalált apróhirdetést, de lehetőségük van a keresési feltételeknek elmentésére is.

További újdonság, hogy a látogatók az RSS hirdetésfigyelő révén anélkül is értesülhetnek a Startapróra felkerülő újdonságokról, hogy ehhez a weboldalt meg kellene nyitniuk.

A Startapró megújulását egyébként nagyszabású marketingkampány kíséri.

Kategória: Startapró, Szolgáltatás, Technológia  | 

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.