Rengeteg újdonság a Vezess.hu-n

2007. May 7. sz.krisztian

A kedvenc autós site-unk, a Vezess.hu szerkesztőségi rendszerét lecseréltük, a designon apró javításokat eszközöltünk és felvérteztük az autósportált rengeteg új funkcióval.

A címlapon igyekeztünk még több tartalmat megjeleníteni, hogy jobban érvényesüljön az a sok hír, amit nap mint nap előállítanak újságíróink. Minden főbb rovatunk “kivezetése” itt megtalálható, illetve egy-két felület (például az autó- és cikkereső) előnyösebb elhelyezést kapott.

Az oldalakon szereplő aktív elemeket igyekeztük úgy elhelyezni, hogy a tartalom olvasását ne zavarják, ugyanakkor kéznél legyenek, ha épp szükség van rájuk (például cikk küldése, cikk mentése, kapcsolódó képgalériák megtekintése). Ha végighúzzuk az egeret az oldalakon láthatjuk, hogy szinte minden elem rejt valami interaktivitási lehetőséget – reméljük anélkül, hogy zavarná a tartalmat.

A Vezess.hu Forma-1 rovatára nagy hangsúlyt fektettünk: Flash-animációkkal mutatjuk be az aktuális rajtrácsokat, a pályákat, a pilótákat és csapatokat. Emellett rengeteg hírt és képet jelentetünk meg folyamatosan – érdemes itt követni az F1 eseményeit.

Az átállás folyamatos, az esetleges hibákat folyamatosan javítjuk, illetve figyeljük felhasználóink jelzéseit a fórumunkon. A Vezess.hu fejlesztései ezzel nem állnak le, nemsokára újabb sebességbe kapcsolunk és jön a múlt évben nagy népszerűségre szert tett autós kártyajátékunk.

Kategória: Szolgáltatás, Vezess.hu  | 

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.