Online könyváruházat indítottunk

2008. December 1. sz.andras

Nemrég elindult a Sanoma Budapest önálló fejlesztésű internetes könyváruháza, a Polc.hu. Az online bolt a vállalaton belül működő könyvkiadási részleg, valamint az Újmédia-divízió közös munkájának eredménye. Arra számítunk, hogy a Polc.hu a piacon jelen levő internetes könyváruházak piacából hasít ki részesedést, emellett online könyv-, DVD-, CD-vásárlással eddig nem próbálkozóknak is igyekszik felkelteni érdeklődését az internetes vásárlás iránt.

“A könyváruház” szlogennel bemutatkozó Polc.hu könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket és magazinokat kínál. Több tízezer címet árusít, gyakorlatilag a Magyarországon fellelhető teljes választék kapható a site-on. A Polc.hu logisztikai partnere az üzemeltetésben a könyves szakma egyik legjelentősebb hazai vállalata, a Pécsi Direkt Kft.

Mit tud a Polc.hu ?
A Polc.hu az általa kínált könyvek árából 20 százalékos alapkedvezményt biztosít, emellett folyamatosan kínál 25-50 százalékos kedvezménnyel elérhető könyveket is. A megrendeléseket készpénzzel és  bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. A megrendelt termékeket a Polc.hu egy munkanap alatt szállítja az ország minden részébe.

Újdonság, hogy a nyitóoldalon egy filmbox található, amely állandóan frissített könyvajánló kisfilmeket tartalmaz. A könyvek esetében a Polc.hu december közepétől úgynevezett „olvass bele” funkciót is kínál majd, amelynek segítségével a kiválasztott könyv első oldalait már a megvásárlás előtt virtuálisan fellapozhatja az érdeklődő. Rövidesen a könyvekről ismert szerzők, újságírók recenzióit is megtalálja a site látogatója. A regisztrált felhasználók nemcsak értékelhetik a termékeket, hanem véleményt is írhatnak róluk.
Az internetes könyváruház vezetője a Sanoma Budapesten belül működő teljes könyvkiadást igazgató Szemere Gabriella. „ Célunk, hogy rövidesen minden, a Sanoma tulajdonában lévő online tartalomszolgáltató oldalon könyvajánlókkal jelenjünk meg, illetve ezekről elérhető legyen a Polc.hu. Először a Nők Lapja Cafe, a FigyelőNet és a StoryOnline internetes portáljainkon jelenik meg a Polc.hu.”

A Polc.hu ismertté tételére bevezető kampányt indítottunk, amely decemberben kiemelten fut a Sanoma Budapest magazinjaiban és online felületein, emellett más online site-okon lévő hirdetésekből is értesülhetnek az internetezők a könyváruház létrejöttéről. A könyváruház vásárlási akcióval nyitott, a Polc.hu minden vásárlónak ajándék magazint küld és minden 25.000 forint felett vásárlónak féléves magazin előfizetést ajándékoz.

Kategória: Polc.hu, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.