Alpesi üdülés szervező oldalt indítottunk

2011. January 19. jozsef.szigetvari

Az egyik legnagyobb, az Alpok régió turisztikai ajánlatait összesítő honlappal, a Tiscover.com-mal kötött megállapodást a Sanoma Budapest. A megállapodás értelmében cégünk készíti el a weboldal magyarországi verzióját, a Síhotelek.hu-t. A Tiscover.com Ausztria egyik legjelentősebb, mintegy 23 millió felhasználót tömörítő oldala több mint 25 ezer szálláshelyet kínál.

A Síhotelek.hu azoknak készült, akik az Alpok régióban szeretnének pihenni. Az eredeti osztrák oldalt működtető – az egyik legnagyobb szállásfoglalással foglalkozó – vállalat, a HRS és a magyar nyelvű verzió fejlesztője, a Sanoma Budapest közötti megállapodás értelmében az Alpok régió szálláshelyei ezentúl Magyarországon, magyar nyelvű felületről is elérhetőek.

A magyar nyelvű oldal elindításának teljes mértékben van létjogosultsága.

sihotelek-diagram_500

Az ábrán is látható statisztikák alapján a tavalyi téli szezonban a magyar vendégek egymillió vendégéjszakát töltöttek Ausztriában, ami alapján egyértelmű, hogy ez egy népszerű utazási célpont. Ráadásul a Síhotelek.hu nem csupán egy szállásfoglaló, hanem a komplett pihenés megszervezésében információkkal segítő portál: a hoteleken kívül részletes információkkal szolgál az Alpok régióban található településekről, tavakról, régiókról is.

sihotelek.huEgyébként a Síhotelek.hu oldalon, nevével ellentétben nem csupán sí hotelek, hanem az Alpok régióban található bármilyen típusú szálláshelyek is foglalhatóak. Ami talán a legfontosabb, hogy mindezt előleg nélkül, a szállás árát teljes egészében a helyszínen kiegyenlítve tehetjük meg.

Oldalunk  jóval többet kínál az egyszerű foglalási rendszernél: az egész Alpok régiót lefedő, komplett nyaralás megszervezésében segítő oldal a szakértők véleménye szerint megnövelheti az ide irányuló forgalmat, egyúttal segíthet a síkultúra további hazai terjesztésében is.

Kategória: Szolgáltatás, utazás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.