Megújult ingyenes levelezőrendszerünk, a CitroMail

2010. February 3. balint.bognar

A korábbinál modernebb oldalszerkezet, stabilabb motor, könnyebb kezelhetőség – többek között ezek jellemzik a nemrégiben megújult CitroMailt, Magyarország második legnagyobb ingyenes webes levelezőrendszerét.

A CitroMail.hu jelenleg több mint 1,6 millió aktív postafiókkal rendelkezik. Sikerét a nagyon egyszerű és letisztult felhascitromailználói felületnek, a könnyű használhatóságnak, és a nagyon stabil működésnek köszönheti. Naponta átlagosan 434 ezer egyedi felhasználó lép be és olvassa el leveleit a webes felületen keresztül, ezzel 2,4 millió oldalletöltést generálva.

Mivel a látogatóink 36 százaléka a levelezőrendszert böngészőből keresi fel, ezért is tartottuk fontosnak, hogy a CitroMail felületének kezelését még egyszerűbbé tegyük. Ennek jegyében egyszerűsítettünk például a levélszabályok és spamszűrők beállításán, és alakítottuk a korábbinál egységesebbé és modernebbé az oldalt. Azoknak a felhasználóknak is jó hírünk van, akik nem a legelterjedtebb böngészőket használják, ugyanis a CitroMail a legtöbb internetböngészővel kifogástalanul együttműködik. Ezenkívül, hogy még jobban megfeleljünk felhasználóink elvárásainak, a CitroMailt felkészítettük például a megnövelt képernyőfelbontások kezelésére is.

Könnyebb lett továbbá a mappakezelés, és egyszerűbben mozgathatók a levelek a fogd- és-vidd típusú levélmozgatási technikának. Kényelmesebb lett a levelekbe történő képbeszúrás, illetve bármilyen egyéb csatolmány mellékelése. Mindez azért is fontos, mert a CitroMail felhasználói jelenleg 2 GB méretű tárhellyel rendelkeznek és a virtuális csatolmány szolgáltatás segítségével a felhasználók akár óriási, 1 GB méretű leveleket is küldhetnek egymásnak.

A CitroMail ma már régen nem csak levelező, hiszen naptár és emlékeztető funkciókkal, SMS értesítővel is rendelkezik. Ezen a téren is végrehajtottunk néhány fejlesztést a jobb kezelhetőség érdekében.

Bár a CitroMail kezelése rendkívül egyszerű, azoknak, akik mégsem találnak meg valamilyen funkciót, a korábbinál áttekinthetőbb Segítség menüpontot készítettünk.

A CitroMail megújulása ezzel még nem ért véget. A publikum számára ma még talán nem annyira látványos, de a mögöttes programkódot néhány, a közeljövőben megjelenő további újdonságra is felkészítjük. Ezekről talán hamarosan már be is számolhatunk…

Tudj meg többet a megújult CitroMailről! Nézd meg a bemutatóoldalunkat az alábbi linken: http://bemutato.citromail.hu

Kategória: CitroMail, Startlap, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.