Megújult a StoryOnline

2009. August 10. sz.krisztian

Letisztultabb, nőiesebb megjelenés és még nőiesebb témák – ezek jellemzik a néhány napja megújult StoryOnline portált, Magyarország második leglátogatottabb női oldalát.

StoryOnline logóMegújult Magyarország 2. legnagyobb női portálja, a StoryOnline. A legszembetűnőbb az új, letisztult és friss nőies dizájn, valamint a még több női témát felsorakoztató rovat (például a Wellness, az Ezo és a Recept). Emellett természetesen megmaradtak a már jól megszokott korábbi rovatok és funkciók (Szépség, Hírek, Világhír, Videók, Blog, Fórum, Képeslap, Sztárlexikon, Piactér, Játék) is.

A StoryOnline egyúttal a mai napon nagyszabású, társadalmi célokat is szolgáló kampányt indított: három sztárral – Erdélyi Mónikával és Adával (televíziós műsorvezetők), valamint Cseke Katinkával (színésznő) – egy fontos ügy mellé áll. A StoryOnline az Egyszülő Alapítvánnyal karöltve az egyedülálló szülők helyzetére hívja fel a figyelmet. Ez a probléma ma már 480 ezer családot érint, amelyekből 410 ezer esetben a nő, az anya van egyedül, sokszor rendkívül kiszolgáltatott helyzetben. Összesen 660 ezer gyermek él így, a magyar társadalom 12 százalékát érinti – ez a szám több mint a Magyarországon élő romák vagy balkezesek száma

Kategória: StoryOnline, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.