Megújult a Profession!

2008. August 22. viktor.vido

Megújítottuk Magyarország leglátogatottabb álláskereső oldalát, a Profession.hu-t. Korszerűbb megjelenés, felhasználóbarátabb elrendezés és néhány új, praktikus funkció jellemzi.

Az arculati és funkcionális átalakítás során a célunk az volt, hogy úgy tegyük szebbé és funkcionálisan még jobbá az oldalt, hogy közben maradéktalanul megőrizzük a Profession.hu korábbi értékeit.

Ezzel egy időben több szolgáltatás felhasználási módja is megváltozott. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, milyen változások történtek az oldalon:

Egyetlen azonosítási pontot építettünk ki az oldalon, azaz mostantól a felhasználók ugyanazzal az azonosítóval és jelszóval érhetik el a Profession.hu összes szolgáltatását. Vagyis például azok, akiknek eddig csak Hírlevél megrendelése volt, azt a továbbiakban az összes többi szolgáltatással együtt, a már meglévő azonosítójukkal és jelszavukkal érhetik el. Ugyanígy azok, akik eddig csak önéletrajz adatbázisunkat használták, a továbbiakban a már meglévő azonosítóval és jelszóval az összes szolgáltatásunkat igénybe vehetik.

A belépési pont a portál összes oldalán, a fejléc jobb sarkában érhető el a Munkavállalóknak címke alatt. A belépés után a következő szolgáltatások vehetők igénybe:

Kereséseim: A részletes keresés során összeállított keresési feltételek saját néven elmenthetővé váltak, így azt legközelebb egy gombnyomással újra elérhejük, és ismételten lefuttathatjuk a keresést a már megadott szempontok szerint.

Állásaim: Az álláshirdetések alatt található Mentés gombbal elmenthetjük a nekünk megfelelő hirdetéseket, így azokat az Állásaim oldalon bármikor elérhetjük.

Hírleveleim: A keresési szempontok alapján a felhasználók személyre szabott hírlevelet kérhetnek.  A friss állásajánlatokat tartalmazó hírlevelet automatikusan elküldi a rendszer, amint új ajánlat érkezik a megadott kategóriában.

Önéletrajzaim: A Profession.hu oldalon naponta több száz munkaadó keresi az adott pozícióra megfelelő jelöltet. A felhasználók itt tölthetik fel adataikat az Önéletrajz adatbázisba, hogy a munkaadók közvetlenül megkeressék őket ajánlataikkal.

Ha a felhasználó a navigálás során bárhol elakadna, a „Mi ez?” feliratra kattintva azonnali rövid tájékoztatást kaphat az adott funkcióról, mezőről. Ha pedig mégis segítségre lenne szüksége, az oldal láblécében folyamatosan elérhető a Segítség menüpont, amelyen keresztül a portál alapos leírásához juthat. Szintén segíthet jelenthet a Gyakran Intézett Kérdések (GY.I.K.) menüpont, illetve az Ügyfélszolgálati oldalunk linkjére kattintva lehetőség van közvetlenül is kérdéseket feltenni ügyfélszolgálatunk részére.

Hogy tetszik a megújult Profession.hu? Ha van kedved, írd meg!

Kategória: Profession.hu, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.