Megújult a Polc.hu

2011. March 29. Webmaster

Tegnap a délutáni órákban megújult a Polc.hu áruházunk, amely a korábbinál áttekinthetőbb, letisztultabb felületet kapott. Nemrégiben egy jövőbemutató újdonsággal is kirukkolt a site: megjelentek az első e-könyvek.

polc.hu logó

Az oldal megújítása alkalmából ingyenes szállítással kedveskedünk vásárlóinknak március 29. és április 3. között. Az ajánlat valamennyi termékünkre vonatkozik. (A raktáron lévő könyvek szállítási határideje egyébként továbbra is mindössze 1 munkanap. A munkanapokon 15 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 15 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.)

E-könyvek a Polcon

Innovatív újdonságként egyébként néhány napja elindult a Sanoma saját fejlesztésű internetes e-könyv szolgáltatása a Polc.hu-n. Az e-könyvek megjelenésének köszönhetően elektronikus formában is megvásárolhatók bizonyos könyvek, folyamatosan bővülő címekkel népszerű könyváruházunkból. (Mik azok az e-könyvek? Választ találtok a http://www.polc.hu/ekonyvek/az_ekonyv/ címen.)

Szépirodalom, klasszikus és kortárs irodalom, regények, mesék és ifjúsági könyvek egyaránt megtalálhatók a Polc.hu oldalon. Az elektronikus könyveink kínálata hamarosan tovább bővül.

Egyébként a Polc.hu oldalon kapható (ePUB formátumú) e-könyvek nem csak e-olvasón használhatók, hanem például asztali gépről, laptopról is megnyithatók, így nincs szükség külön e-reader beszerzésére. Ezzel kapcsolatban további segítség található az alábbi URL-en: http://www.polc.hu/ekonyvek/elso/

Kategória: Polc.hu, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.