Megújulás után a Nők Lapja Cafe

2008. March 8. sz.krisztian

Nők Lapja CafeFolytatódik az Újmédia-divízió termékeinek tavaly megkezdett megújulási hulláma. Hosszú “pink-korszaka” után, nemrég megújult a Nők Lapja Cafe oldalunk is. Harmonikus színvilág, letisztult design, nagyszámú szolgáltatás, átszervezett rovat struktúra – ezek jellemzik az új honlapot. A site “ruhaváltását” a felmerült olvasói és hirdetői igények tették szükségessé.

A megújult külső egyaránt lehetőséget ad a hirdetői igények hatékonyabb kiszolgálására és az olvasók eredményesebb elérésére. A folyamat első szakaszában design és arculatváltás történt, a márka eredeti értékeinek megőrzésével, azok erőteljesebb kihangsúlyozásával. Következő lépésekként új fórummal és számos izgalmas szolgáltatással bővül majd a portál

A Nők Lapja Cafe internetező nők találkahelye, női információs és problémamegoldó központ, a legnagyobb női online közösség gyűjtőoldala. A látogatók itt megbeszélhetik problémáikat, segítséget kapnak, ismerkedhetnek, megoszthatják véleményüket egymással, a site vendégeivel, szerkesztőivel valamint kapcsolatba léphetnek számtalan szakértővel, tanácsadóval is. A Nők Lapja Cafe egy igazi barátnős site, amelynek indulása óta stabil piacvezető látogatottság és ismertség tekintetében. 2008-ban várhatóan a Nők Lapja Café médiateljesítménye és pozíciója tovább erősödik, a női internetezők előretörésével és a hazai internetezők nemek szerinti megoszlásának kiegyenlítődésével.

Az oldal legfontosabb célcsoportját azok a fiatal, huszonéves és harmincas, családcentrikus nők adják, akik legalább érettségizettek, párkapcsolatban élnek, vagy párkapcsolatra vágynak, kisgyerekkel rendelkeznek, vagy gyerekvállalásra készülnek.

Kategória: Nők Lapja Cafe, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.