Megnyílt a Virtuális Állásbörze

2011. September 27. Webmaster

Rekordszámú, 45 kiállító, éjjel-nappali nyitva tartás, karrier-tanácsadások, élő beszélgetési lehetőség a munkaadókkal és közel 1500 állásajánlat várja mától a látogatókat a Profession.hu Virtuális Állásbörzéjén egészen szeptember 29-ig.

Tavasszal százezer látogatót vonzott a rendezvény, az őszi börzére is legalább ennyit várnak a szervezők. Újdonsággal is készült a Profession.hu: szakértők válaszolnak a látogatók kérdéseire, tehát már nemcsak az állást kínáló munkaadók képviselőivel, hanem az állásportál karrier-tanácsadójával is chatelhetnek az érdeklődők. A ma megnyílt börzén 22 kiállító és közel 250 állásajánlat várja az IT szektorban dolgozókat is.

A virtuális börze sajátossága, hogy a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi: az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez – így a munkatársakat kereső cégek és az álláskeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással.

„A valóságban zajló állásbörzével azonos az élmény, ám jóval hatékonyabb a működése. A grafikát úgy alkották meg, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy hagyományos börzén. Ha egérrel rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják többek között az ajánlataikat, a cég bemutatkozását, chatelhetnek a cég hr-esével” – mondta Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetője.

Egyébként a börzére látogatók között egy X-box Kinectet és 3 okostelefont és az IT szektorból érkezők között egy ESNA Netacadémia tanfolyamot is kisorsolunk.

A börze kiemelt támogatója, a Telenor Magyarország Zrt. mellett, többek között megtekinthetjük a Nokia, a GE, a Budapest Bank, a Graphisoft, a P&G, a Knorr-Bremse és a HRC Group standjait is.

A Profession.hu Virtuális Állásbörze itt érhető el: http://borze.profession.hu/


Kategória: Profession.hu, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.