Még biztonságosabb online aukciózás

2007. July 26. s.peter

A tegnapi napon újabb biztonsági elemmel bővült a 300 ezer felhasználót kiszolgáló TeszVesz.hu oldal. A hazai internetes aukciós portálok közül elsőként itt került bevezetésre a biztonságos, hitelesített kapcsolaton történő böngészés.

A Magyarország egyik legnagyobb internetes piacterét használó felhasználókat ezentúl újabb biztonsági elem védi: bejelentkezéskor adataik SSL 3.0-ás, 128 bites, magas szintű titkosítással ellátott kapcsolaton keresztül kerülnek továbbításra.

A TeszVesz folyamatosan nagy hangsúlyt helyez a biztonságos aukciózásra, számos olyan megoldást vezetett be, amelyek egyedülállóak a hazai piacon és hatékonyan segítenek megakadályozni az esetleges visszaéléseket. Ezek közé tartozik a felhasználók elérhetőségeinek ellenőrzése. A folyamat során az oldal adminisztrátorai leellenőrzik a felhasználók által megadott regisztrációs adatokat, így csak az tud eladást kezdeményezni, akiről az adminisztrátorok megbizonyosodtak, hogy elérhetőségei valósak. A portál üzemeltetői emellett nagy hangsúlyt fektetnek a nem megengedett termékek kiszűrésére is. A TeszVesz által biztosított egyedi biztonsági megoldásoknak köszönhetően nagyobb értékű visszaélés még nem fordult elő.

Kategória: Szolgáltatás, Technológia, TeszVesz  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.