Lola mesék iPad-en

2010. December 23. t.szepvolgyi

A Story Magazin iPad változatának megjelenése után tovább folytatjuk az iPad meghódítását.  Karácsony alkalmából mese-alkalmazással ünnepel a Sanoma MobilMédia. A Nők Lapjából ismert Lolamesék sorozata mától iPad-on is elérhető. D. Tóth Kriszta, az ismert tévés személyiség mese sorozatának iPad verziója szórakoztató, interaktív játék gyerekeknek videóval, játékokkal, mesékkel.

A nagysikerű Lolamesék közül ez alkalommal azt ismerhetjük meg, hogy hova lesz a hulladék, mit csinálnak a műanyag palackból, és hogy miért kell szétválogatni a szemetet. Hogyan lesz a vizespalackból polárpulcsi? Mit jelent az, hogy szelektív szemét? Hol van a Kukasziget? A négyéves Lola kérdései kifogyhatatlanok.

Az interaktív multimédia könyvet lapozgatva a szerző maga olvassa fel a szöveget, a történet megelevenedik rajzfilmen is, és a kicsik öt kreatív játékban újra találkozhatnak a mese legfontosabb tanulságával: kitakaríthatják a játszóteret, szétválogathatják az otthoni hulladékot, megkereshetik a különbséget képek és hangok között, és Lolát is átöltöztethetik.

Az iPad multimédiás lehetőségeire adja magát a mesevilág feldolgozása: izgalmas, minden érzékszervünkre ható játékok, filmek, és készségfejlesztés is egyben. És itt nem csak a környezettudatos életmódra gondolok, a következő nemzedék már magától értetődően, játék közben tanulja meg az iPad és más digitális eszközök használatát. Egy iPad mese karácsonyra, nem csak gyerekeknek.

A Lolamesék már a második olyan iPad alkalmazás a sikeres Story magazin után, amely a teljes családnak nyújt szórakoztatást az iPaden.

Innen tölthetitek le az applikációt: http://itunes.apple.com/hu/app/lolamesek-kukasziget-es-palackpulcsi/id411402970?mt=8

Kategória: mobil, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.