Kütyükről mindenkinek – itt a Technet!

2009. February 9. s.peter

Új online technikai magazinnal váltjuk fel korábbi, ma is igen népszerű, de immár kevéssé korszerű lapunkat, a PDAMániát. A Techneten a notebookok, okostelefonok, navigációs eszközök, PDA-k, szoftverek tesztjei mellett érdekes informatikai-technikai híreket, színes magazinanyagokat találnak olvasóink.

Az új site nem csak azokhoz szól, akik életmódszerűen nyomkodják, programozzák, fejlesztik, tuningolják szeretett gépeiket, hanem azokon is segíteni próbál, akik kényszerből szembesülnek az egyre több gombot, ikont, szolgáltatást kínáló készülékekkel. Közérthető nyelven megfogalmazott vásárlási tanácsadók, leírások, híradások, a szöveges információk mellett szemléletes videóanyagok mentén tájékozódhat, aki a Techneten keresi az ösvényt az információ-technológia napról napra sűrűbb dzsungelében.

A PDAMánia nyolc éven át volt a magyar kéziszámítógépes közösség kedvelt virtuális találkozóhelye. A névváltozás természetesen nem jelenti azt, hogy ne biztosítanánk továbbra is felületet baráti beszélgetéseknek, technikai segítségkéréseknek, hasznos tanácsoknak. És persze a fórumokban, az archívumban eddig felgyűlt tudás sem vész el az átalakulással, a magazinban korábban megjelent szerkesztőségi és közösségi tartalom továbbra is elérhető marad. Sőt, tovább bővülhet!

Megújult fórumrendszer várja az író olvasókat, új blogokban, új rovatokban koncentrálódhat és rendszereződhet tovább a tudás kütyükről, gépekről, szoftverekről, hardverekről. Akit nagyon megragad egy-egy új kütyü, amiről olvasott, új webáruházunkban meg is rendelheti. Februártól elindult a Technet – benne minden, ami csipog, zümmög, fütyül, csörög – vagy legalább néha villan egyet.

Hogy tetszik az oldal?  Ha van kedvetek, írjátok meg…

Kategória: Szolgáltatás, Technet, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.