Közel 1500 állásajánlat a Virtuális Állásbörzén

2011. March 18. Webmaster

A tavaly lezajlott, Magyarországon egyedülálló Profession Virtuális Állásbörze tapasztalatai alapján idén március 21-23. között is kiállítanak a legnagyobb hazai vállalatok, köztük például a Telenor és a Nokia is. A két nagy céggel együtt 35 vállalat lesz jelen a www.virtualisallasborze.hu oldalon. Idén is nagy érdeklődésre számítunk.

Ahogy arról itt a blogban már beszámoltunk, kiemelkedő sikernek bizonyult a Profession.hu portálunk szervezésében tavaly ősszel zajlott virtuális állásbörze, amely az első volt hazánkban: összesen mintegy 100 ezer látogató hagyott ott 12 ezer életrajzot a kiállító cégek virtuális standjain.

virt_stand_uj_profession

A legfőbb kiállítónk, ahogyan tavaly, idén is a Telenor. A Nokia is részt vesz idén, de új kiállítóként üdvözölhetjük a például a Budapest Bankot is. A kínálatunk is hatalmas lesz: 35 cég közel másfél ezer állásajánlata között böngészhet az, aki 2011. március 21-23. között ellátogat a www.virtualisallasborze.hu oldalra.

A Virtuális Állásbörze tavaly debütált Magyarországon, de a térségben is az első ilyen típusú börzék között szerepelt. Érdekessége, hogy egyesíti a virtuális és a valódi állásbörzék előnyeit: a látogatók a weboldalon böngészhetnek az állásajánlatok között. A „virtuális eseményen” a hagyományos börzékhez hasonlóan lesz a standoknak nyitvatartási ideje; ám a virtuális térben a látogatók a nap 24 órájában „sétálhatnak”, és feltehetik kérdéseiket, amelyeket a standok nyitásakor a cégek kapcsolattartói megválaszolhatnak.

A munkaadók bemutatkozó anyagai folyamatosan elérhetők lesznek, illetve – a korábbi börzével ellentétben – nem egységes sablonnal, hanem saját önéletrajz csatolásával lehet jelentkezni az állásokra. A munkaadók és leendő munkavállalók kapcsolattartását időzített, tematizált chat is segíti majd, ráadásul a regisztrált látogatók egy saját „mappába” gyűjtögethetik az őket érdeklő információkat.

Az állásbörzén – amelynek Facebook-oldalán a leendő látogatókat már elkezdték felkészíteni – a kiállítók értékes nyereményeket is felajánlottak, amelyekért a látogatók pontgyűjtéssel vagy kérdőív kitöltésével szállhatnak versenybe.

A börzére már március 7. óta lehet látogatóként regisztrálni.

Kategória: Profession.hu, rendezvény, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.