King of the Road: újdonság a Vezess.hu-tól

2012. April 26. tamas.racz

A vezess.hu autós magazinunk szerkesztősége nemrég úgy döntött, elérkezett a pillanat, hogy a magyar haszongépjárműves szaksajtó új online termékkel bővüljön. Új kiadványunk, a King of the Road a vezess.hu magazin rovataként működik, de önálló arculattal és branddel visszük a közönség elé.

King Of The Road

Az elmúlt időszak nemcsak a haszonjármű-gyártók és -forgalmazók életében hozott sok nehéz pillanatot, hanem a potenciális vásárlókkal, valamint a téma iránt érdeklődőkkel folytatott kommunikáció legfontosabb szereplőinek helyzetét is meggyengítette. A korábbi nyomtatott lapok közül volt, amelyik finanszírozási nehézségek miatt vonult ki a piacról, tulajdonosa teljes magyarországi portfolióját értékesítette. A megmaradt nyomtatott kiadványoknak sincs könnyű dolguk az online megjelenés gyors, rugalmas, költséghatékony és rengeteg interaktív lehetőséget kínáló megoldásai mellett.

A King of the Road jelen pillanatban valódi konkurens nélkül léphet a színre, a Sanoma Media Budapest Zrt. masszív kiadói hátterének biztonságában, a vezess.hu szerkesztőgárdájának és új kollégánk, Gracza Zoltán haszonjárműves szakíró évtizedes szakmai tapasztalatával felvértezve.

Autós magazinként eddig is számos haszonjárműves, buszos témát dolgoztunk fel. Ott voltunk, amikor az Euro normák szigorodtak, tollunkat AdBlue-ba mártottuk, amikor az első SCR-es teherautó megjelent az utakon. Túlméretes kormánykerekeket tekergettünk, kamionos felsőágyakon és buszos hálófülkékben próbáltunk kényelmet találni, kisáruszállítók szűk kabinjában kerestünk akasztót kabátjainknak, miközben raklapokat igyekeztünk keresztben beerőltetni oldalsó tolóajtókon. A helyszínen követtük végig és számoltunk be a magyar autóbuszgyártás haláláról és remélhetőleg ott leszünk annak újjászületésekor is.

És most szeretnénk sokkal-sokkal elmélyültebben foglalkozni a témával. Jogszabályokat elemzünk, gyárakat látogatunk, kutatóközpontok rajzasztalaira lesünk. A téma legnagyobb alakjaival készítünk interjúkat azért, hogy olvasóink az otthon kényelméből válhassanak kamionsofőrré, buszvezetővé, utassá, vagy áruval megpakolt raklappá, azonosulhassanak egy gyártósori munkással, vagy egy kutatómérnökkel úgy, hogy közben még a székükből sem kell felállniuk.

Kategória: Szolgáltatás, Vezess.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.