Kilép a virtuális térből a Startlap – itt a Startlap netbook!

2009. August 26. sz.krisztian

Ahogy pár napja már említettük, a Lap.hu oldalak “átöltöztetését” követően az idén 10 esztendős Startlap is megújult. Ehhez kapcsolódóan tegnap sajtótájékoztatón jelentettük be, hogy elindítottuk a Dell-lel közös, 30 napos kampányunkat, amelynek során naponta egy Dell Startlap netbook talál gazdára. Aki pedig nem szeretné a szerencsére bízni, hamarosan meg is vásárolhatja a limitált mennyiségben rendelkezésre álló Dell Startlap netbookot, bruttó 99 900 forintért. A csomag tartalmazza a Case Logic netbook tokot is.

A 30 napig tartó kampány során a Startlap naponta egy korlátozott példányszámú Startlap-kiadású Dell Inspiron Mini 10v netbookot sorsol ki azok között, akik nyitóoldalként a Startlapot állítják be.

A Startlap kilép a virtuális térből

dell_startlap_netbook_21A Startlap Magyarország egyik legerősebb márkája és legegyszerűbben használható terméke. Egyre növekvő felhasználótáborának folyamatosan többet és többet adunk, és az eddigi talán legbátrabb lépéssel internetes termékként kilépünk a virtuális világból és egy eszközt kínálunk. A Dell Startlap netbook kívül-belül egyedi, és minden porcikája az egyszerű és gyors netezést szolgálja: egy speciális dokk-jellegű menüvel rendelkezik, amellyel még könnyebb kedvenc programjaink elindítása, beépített Citromail levélolvasója folyamatosan tájékoztat levélforgalmunkról, háttérképei és egyedi ikonjai pedig lenyűgözőek. Minden Dell Startlap netbookhoz egyedi Case Logic tokot adunk, amely kitűnő védelmet ad az egyedi, háttérképhez passzoló festésnek.

Új műfaj a piacon a netbook
A netbook a laptopok egy olyan csoportja, amely kicsi, könnyű és olcsó. Ezeknek a gépeknek elsődleges felhasználási területe a böngészés, a levelezés, a csetelés, az egyszerűbb irodai programok futtatása, illetve multimédiás tartalmak lejátszása.  2008-ban közel 11 millió minilaptopot adtak el, várakozások szerint 2009-ben 21 millióra emelkedik ez a szám. A 2009 első negyedévében értékesített 67 millió PC tizede volt netbook, Magyarországon az arányuk piaci becslések szerint még ennél is magasabb lehet. A netbookok elterjedése egybeesett a recesszió mélyülésével, egyelőre azonban nehéz lenne egyértelműen kijelenteni, hogy a netbookok népszerűségét a kényszer szülte.  Az eredetileg oktatási célokra illetve második PC-nek készült netbook ma egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A 7″-os kijelző már a múlté, ma már csak 9-10″-os, 1 GB memóriával rendelkező, 160 GB HDD-modellek dominálják a netbookok piacát.

A Dell Inspiron Mini 10v
A Mini 10v netbook idén májusban debütált a piacon.
A Mini10v Intel Atom N270 (1,6 GHz/533 Mhz FSB/512 K L2 gyorsítótár) processzorral szerelt, fényes, 10,1 hüvelykes kijelzőjű (1024 x 576) WSVGA netbook. A tárhely 160 GB-s merevlemez, míg a memória 1GB. A webkamera 1,3 megapixeles, a mobilitásról a Wi-Fi, opcionális Bluetooth és 3G-s kártya gondoskodik. A csatlakozók: 3 USB, VGA, 3-in-1 kártyaolvasó. A tömege 3 cellás akkumulátorral 1.3 kg, magassága 25,34-28 mm (elöl-hátul) szélessége: 261 mm, míg mélysége: 182,5 mm. A normál laptopbillentyűzet 92%-ának megfelelő méretű billentyűzettel rendelkezik. További információ a netbookról: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-inspiron-10?c=hu&cs=hudhs1&l=hu&s=dhs
Ennek a készüléknek a Startlaposított, tehát egyedi változata vár most a szerencsés Startlap-felhasználókra: 30 napon keresztül minden nap kisorsolunk egyet. Aki nem szeretné a szerencsére bízni, hamarosan meg is vásárolhatja a limitált mennyiségben rendelkezésre álló Dell Startlap netbookot, bruttó 99 900 forintért. A csomag tartalmazza a Case Logic netbook tokot is.

Kategória: Startlap, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.