Itt a mobil vásárlási tanácsadó, a tökéletes segítség nemcsak karácsony előtt!

2008. December 12. t.szepvolgyi

Praktikus karácsonyi bevásárló eszközt hozott a mobilokra nemrég a Mikulás. Elindította ugyanis a Sanoma Budapest Újmédia-divíziójának Mobilmédia üzletága a Kirakat.hu termék-, ár-, és bolt-összehasonlításokat kínáló portál mobiltelefonokra optimalizált verzióját.

Vásárlási tanácsadóvá válhatnak a jövőben a mobiltelefonok, legalábbis azok számára, akik használni fogják a Kirakat.hu oldalunk mobilos változatát. Nekik ezentúl nem kell térdig koptatniuk a lábukat, hogy a kiszemelt ajándékokat a legjobb áron vegyék meg. Ehhez mindössze elég előkapni a telefont és beírni a böngészőbe a portál címét, és máris össze tudjuk vetni a portékát a többi bolt kínálatával, köszönhetően a különböző márkájú és kijelző-méretű telefonokon egyaránt tökéletesen elérhető site-nak.

A tudatos vásárlóról ezentúl tehát elmondható, hogy az üzletekben előkapja a telefonját, mert tudja, hogy a hazai kirakatokat egyszerre láthatja, bárhol is legyen az országban. A mobilon ellenőrizheti, hogy tényleg olyan jó vétel-e a boltban látott akciós parfüm, gyerekjáték, számítógép, vagy bármi más. Nagyon is megéri ez a lekérdezés, hiszen könnyen lehet, hogy csak a szomszéd utcába kellene átugrani az ugyanolyan  termékért, hogy jóval olcsóbban megússzuk a vételt. De praktikus megoldás a Kirakat.hu mobil változatának használata akkor is, ha a boltban az eladó bizonytalan az adott termékek/készülékek tudását, műszaki specifikációját illetően, vagy attól tartunk, hogy az eladók az üzletben felcserélték a termékismertetőket. A Kirakat.hu oldalon ugyanis a termékek részletes és alaposan ellenőrzött adatlappal találhatók meg, vagyis mindig biztosra mehetünk.

Egyébként azok, akik szeretnék ezt a praktikus vásárlási segítséget igénybe venni, de nem tudják, hogyan kell a telefonon böngészni, elegendő, ha az első alkalommal a 06 20 9000 777 alapdíjas számra a “kirakat” szót egy egyszerű SMS-ben elküldik. Hamarosan egy automatikus válaszüzenet érkezik, amely egy linket tartalmaz. Erre kattintva a telefon máris átalakul mobil vásárlási tanácsadóvá…

Hogy tetszik az új fejlesztésünk? Megírhatjátok commentként.

Kategória: Kirakat, mobil, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.