Ingyenes lett a megújult Startapró

2011. September 20. Webmaster

Teljes szerkezeti, arculati és funkciókat is érintő megújuláson esett át a Startapró, a hazai apróhirdetési piac egyik legpatinásabb szereplője. Ennek keretében egy új, intelligens ajánlórendszerrel bővült az oldal, és a hirdetésfeladás is ingyenessé vált minden kategóriában ez év szeptemberétől.

Az intelligens ajánlórendszer segítségével személyre szabott ajánlatokat kapnak a felhasználók. Az egyedi igényeket igyekszik kiszolgálni a licitálás funkció is: ha sokalljuk az árat, egyetlen kattintással alacsonyabb ajánlatot tehetünk. De ugyanez érvényes a hirdetések közötti keresgélésre is, amelyet immár megoszthatunk, eltárolhatunk, és visszakereshetünk egyetlen kattintással. A keresés régió, kategória, vagy kulcsszó alapján is megoldható, amelyet a felhasználók a számukra lényeges terméktulajdonságok alapján tovább szűkíthetnek.

Az ingyenessé vált hirdetésfeladás három egyszerű lépésre szűkült: legyen szó egy vasalóról, vagy akár egy családi ház hirdetéséről. Az oldalon ezzel együtt megszűnt a kreditrendszer, azaz kiemelések vásárlásakor elég utólag fizetni a kiválasztott szolgáltatásért.

A Startapró apróhirdetési oldal 2001 decemberében indult el, a Startlap szolgáltatása.

Kategória: Startapró, Startlap, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.