Ingyenes lehetőségekkel megújult a Startapró

2007. April 21. n.norbert

Megújult a Startapró, a Startlap népszerű apróhirdetési szolgáltatása. Az új szolgáltatásokat, funkciókat úgy alakítottuk ki, hogy segítségükkel az eddigieknél hatékonyabban találj érdeklődőket. További szempont volt, hogy gyorsabban és egyszerűbben kereshess az oldal hirdetései között.

Meglepetésünk, hogy egy-két kattintással immáron teljesen díjtalanul, bármennyi képet és videót lehet feltölteni, amelyekkel színesebbé és különlegesebbé tehetők a hirdetések, valamint a kiemelt kategóriákon kívül (ingatlan, jármű, állás) 20 egyéb kategóriában ingyenesen jelenthetők meg a hirdetések.

Kérjük, látogass el hozzánk, és próbáld ki szolgáltatásainkat, majd ha úgy gondolod, a Startapró oldalainak alján lévő “Észrevételek” linkre kattintva küldd el részünkre tapasztalataidat, javaslataidat, kéréseidet, amelyeket előre is köszönünk! Sőt! Ha javaslatod érdemben segíti munkánkat, és az alapján tovább tudjuk csiszolni a Startapró szolgáltatásait, köszönetképpen extra kreditpontokkal töltjük fel számládat (ehhez, kérjük, a belépéshez használt e-mail címedet pontosan add meg a megfelelő mezőben)!

Kategória: Startapró, Szolgáltatás  | 

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.