Ingyenes iPhone alkalmazás kismamáknak

2010. December 23. Webmaster

A Kismama magazin és a Sanoma Mobilmédia üzletágának közös iPhone alkalmazása gyönyörű illusztrációkkal, praktikus, válogatott tartalmaival napról napra követi nyomon a várandós anya és a magzat fejlődését. Az alkalmazás az első állapotos kismamáknak szóló fejlesztés a magyar piacon. A programunk ingyenesen használható!

IMG_0165

Nincs még egy olyan fontos időszak, mint a babavárás. Ebben az időszakban a nők mindent szeretnénk tudni testük állapotáról, változásairól és a magzat fejlődéséről. Ebben nyújt nap mint nap segítséget a 9 hónap nevű alkalmazásunk.

-  Örülünk, hogy az első Kismama alkalmazásként egy ilyen nívós, látványos babaváró applikációval jelenhettünk meg – mondja Bálits Éva, a Kismama magazin főszerkesztője. – A program kiszámítja a szülés várható időpontját az utolsó ciklus első napja, a fogantatás napja vagy saját információ alapján. Így a kismama a terhesség alatt folyamatosan követheti a magzat és saját teste változásait, sőt, az alkalmazásból az is megtudható, hogy hogyan néz ki a csöppség. Mindehhez mindennap más hasznos tippek, tanácsok olvashatóak a képernyőn.

IMG_0146

A legfontosabb funkciók:

A Naptárban látható, mekkorára nőtt a kis magzat, mennyire érett, mit érez, tapasztal. Emellett a női test változásairól is olvashat a majdani anyuka, és mindezt megoszthatja családtagjaival, ismerőseivel is.

Babanevek: a Magyarországon elfogadott keresztnevek mindegyike szerepel az alkalmazásban, külön a fiú és külön a lánynevek. A tíz-tíz legnépszerűbb nevet külön kiemelve is megjelenítjük.

Tippek: az alkalmazásban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a várandósság idejére a táplálkozás, az életmód, a szex, az egészség és az orvosi vizsgálatok területéről. Elkészítettük azon legfontosabb dolgok listáját, amelyre az anyukának az újszülött érkezése után szüksége lehet.

Bevásárló-lista: hogy semmi se maradjon otthon a szülőszoba felé menet, egy nagyon okos bevásárló-lista gyűjti össze az összes nélkülözhetetlen kelléket.

kismama_9 honap_iphone

A program erről a címről tölthető le ingyenesen: http://itunes.apple.com/hu/app/9-honap/id410845100?mt=8

Kategória: mobil, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.