HTML5, IE9

2011. March 28. jozsef.szigetvari

A Sanoma Budapest technológiai és mobilkommunikációs témákkal foglalkozó oldalai, a Technet.hu és a Mobilport.hu „Hírek” aloldala nemrégiben Internet Explorer 9-re optimalizált HTML5-verziót kaptak.

technetA portálok híroldalainak új verziói, amelyek merészen új felhasználói élményt biztosítanak az olvasóknak, jelenleg teszt üzemmódban érhetők el, amelyhez a felhasználók az IE9 használatával férhetnek hozzá. Ráadásul nemcsak megtekinthetik azokat, hanem visszajelzéseket is küldhetnek a szerkesztőségnek, illetve véleményüket egyetlen gombnyomással megoszthatják a Facebook-on, ezzel is hozzájárulva a végleges felület kialakításához.

_mobilport_img_logoA web már nagyon nem ugyanaz, mint ami néhány évvel ezelőtt volt, amikor elindítottuk első internetes portáljainkat. A közösségi oldalakon és videomegosztókon szocializálódott fiatalok egészen más jellegű tartalomfogyasztáshoz szoktak hozzá, mint a mai harmincasok. Lépést kell tartanunk a fejlődéssel, ezért olyan felhasználói felületeket kell megalkotnunk, amelyek ismerősek és barátságosak látogatóink számára. Ebben segít minket a HTML5-technológia és az Internet Explorer 9.

Az Internet Explorer 9 Windows 7 (RTM és SP1), Windows Vista (SP2) és Windows Server 2008 (SP2 vagy újabb, illetve R2) operációs rendszereken érhető el, és többek között a Mobilport oldaláról is letölthető.

Kategória: Mobilport, Szolgáltatás, Technet, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.