Hol vannak a közelben lévő legjobb helyek? Segítünk megtalálni!

2012. October 24. jozsef.szigetvari

A közösség véleményformáló erejére épít cégünk legújabb újdonsága, a Közelben.hu (www.kozelben.hu), mely közvetlen tapasztalatokon alapuló értékeléseket, véleményeket mutat a legjobb helyek és szolgáltatók megtalálásához és kiválasztásához.

közelben.hu logóHiánypótló site-ot indított útjára nemrég a Sanoma: a Közelben.hu a szolgáltatók felsorakoztatása mellett valódi ajánlásokat nyújt, a felhasználók személyes tapasztalataik alapján véleményezhetik és ajánlhatják mások figyelmébe az általuk már feltérképezett, kipróbált helyeket, szolgáltatókat.

Az oldalon 21 különböző kategóriában lehet szolgáltatót keresni. Olyanokban mint vásárlás, szépségápolás, szakmai szolgáltatások, étterem, éjszakai élet, egészség és aktív élet. A témában úttörőnek számító keresőben egyelőre a budapesti kínálat véleményezése a fő cél.

Háromból ketten olvassuk a webes véleményeket

2012 júliusában végzett online felmérésünk alapján (melynek célja az internetes vélemények és értékelések vizsgálata volt, és melynek 2260 válaszadója nemre és korra nézve reprezentálja a hazai internetezőket) az derült ki, hogy három internetezőből ketten keresnek szolgáltatást vagy üzletet az internet segítségével. Ugyanilyen arányra, vagyis a válaszadók kétharmadára igaz, hogy olvas értékeléseket-véleményeket online, minden második ember pedig fontosnak és döntésformálónak találja mások véleményét. Ha több jó tapasztalatot olvashatunk egy-egy piaci szereplőről, akkor szívesebben megyünk arra a helyre vacsorázni, hajat vágatni vagy éppen nagyobb bizalommal fordulunk az adott orvoshoz, szakemberhez.

A Közelben.hu-val olyan felület létrehozása volt a cél, mely valódi véleményező közösségként működhet, és az egyes szolgáltatókról és helyekről megírt javaslatok hasznos segítséget nyújtsanak az internetes közösség minél több tagjának a vásárlási döntéseik meghozása során. A Közelben.hu szerkesztői exkluzív eseményekkel a weben kívüli világban is építeni tervezik a véleményalkotó közösséget.

Kategória: Közelben.hu, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.