Egyedülálló trend- és divat portált indítottunk – már a Cosmo-lányok is a neten!

2007. November 6. sz.krisztian

Az új Cosmopolitan.huA mai naptól elérhető a vadonatúj, trendi designnal és immár saját tartalommal rendelkező Cosmopolitan portálunk a www.cosmopolitan.hu címen a korábbi POP (point of presence) site-unk helyén. Az oldal a hazai piacon egyedülálló módon, teljes körűen és véleményformálóan foglalkozik a divattal, a hazai és külföldi trendekkel. A divatvilág aktuális hírei mellett a portál legfontosabb tartalmát a Magyarországon is elérhető divattermékek folyamatosan frissülő, naprakész adatbázisa adja. Az új és interaktív Cosmopolitan.hu weboldal tovább erősíti a Sanoma Budapest Újmédia-divízió online portfolióját, amely így még teljesebb – a hazai piacon egyedülálló – elérését biztosítja a női internetező célcsoportoknak.

Születésnapi ajándék a Cosmo-lányoknak

Új online termékünk indulása kapcsán érdemes felidézni, hogy a Cosmopolitan brand 10 évvel ezelőtt jelent meg Magyarországon. Az 1997 novembere óta töretlen sikerrel megjelenő Cosmopolitan magazin életstílust teremtett a fiatal magyar nők körében: a siker, az önmegvalósítás és a kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatok elérésére ösztönzi az olvasókat. A nyomtatott magazin 10. születésnapjával egyidőben mától elérhető Cosmopolitan oldalunk a magazinénál bővebb és folyamatosan frissülő tartalommal rendelkezik és nagy hangsúlyt helyez az interaktivitásra: egy vibráló online közösségi élet kialakítására ad lehetőséget a fiatal trendi, divatdiktáló és –követő Cosmo-lányok számára blogokon, fórumokon és egyéb hozzászólási, véleményezési felületein keresztül. (Egyébként a Cosmopolitan.hu szerkesztősége is nyitott egy blogot, így a látogatók beleshetnek a kulisszák mögé.)

Friss és izgalmas tartalom

A Cosmopolitan.hu tartalmát – amely elsősorban a divat világára koncentrál, de foglalkozik természetesen a szépségápolás, a szex, a párkapcsolatok és a karrier témakörökkel is – önálló szerkesztőség állítja össze Szabó Patrícia, a Cosmopolitan magazin főszerkesztőjének vezetésével. A Cosmopolitan.hu hiánypótló és egyedülálló trend- és divat-portál a hazai piacon, mivel a divatvilág legaktuálisabb, exkluzív külföldi és hazai hírei mellett az oldal leghangsúlyosabb tartalmát a rendszeresen frissülő és naprakész divattermék-adatbázis adja. A folyamatosan bővülő és az évvégére teljesen felépülő adatbázisban olyan trendi márkák ruha-, cipő- és táskakínálata, illetve egyéb kiegészítők találhatóak, amelyek Magyarországon is elérhetőek, megvásárolhatóak. Az egyedülálló képanyaggal rendelkező divatcikkek adatbázisában számos különböző szempont szerint leválogathatók és kereshetők az ismert márkák termékei. Így az oldal látogatói már konkrét elképzeléssel indulhatnak vásárolni a kiválasztott termékeket kínáló üzletekbe.

A Cosmopolitan.hu nemcsak tartalmát tekintve egyedi, hanem grafikai kialakításában és képvilágában is egyedülállóan modern és trendi. Egyébként új portálunk designja és a bevezető kampány kreatívja is házon belül készült. A kampány online felületeken, elsősorban a Sanoma Budapest Újmédia-divíziójának portáljain fut, a következő hetekben minden bizonnyal sok helyütt fogtok ezekkel a hirdetésekkel találkozni.

Hogy tetszik új oldalunk? Most is megírhatod a véleményedet!

Kategória: Cosmopolitan.hu, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.