Dundika tangája és topja

2008. April 3. viktor.vido

Dundika - HotDogTalán ti is láttátok az elmúlt hetekben azt a több videómegosztón és portálon megjelent videót, amelyen Dundika volt látható meglehetősen lenge öltözetben, különleges tangában és topban… De hogy hogy jön ez a téma az Újmédia-divízió blogjába, mindjárt eláruljuk!

A háttérben ezekben a napokban is zajlik közkedvelt community portálunk, a HotDog megújítási folyamata, ami egyben termékegyszerűsítés is, figyelembe véve több kutatást és elemzést, amelyek az oldal használhatóságát (usability) vizsgálták. Ez májusra fejeződik be várhatóan. Mindemellett apróhirdetés szolgáltatást és játékokat is fejlesztünk, valamint elindult egy webáruház is – ezek egyben mind alternatív árbevételi forrást is jelenthetnek. Alternatív árbevételre számítunk néhány emeltdíjas SMS-alapú fizetős szolgáltatás bevezetésétől is, amivel például a felhasználók kiemelhetik magukat a tagkeresőben. A zenekarok számára promóciós lehetőséget biztosító HotBand szolgáltatásunkat is kiegészítjük egy fizetős szolgáltatással, amelynek segítségével mi is és a zenekarok is bevételre tehetünk szert. Ennek lényege, hogy a rajongók támogathatják majd a kedvenceiket. Ez nagy lehetőség azoknak a bandáknak, akiknek nincs kiadójuk, de erről bővebben talán majd máskor!

HotDog.huAmi a webáruházat illeti, HotDog pontokért kedvezményesen vásárolhatnak itt a portál használói különböző márkázott, prémium termékeket. (Minden aktivitásért – például belépés, hozzászólás, szavazás stb. -, amit a felhasználók végeznek a HotDogon, pontokat adunk, és ezeket be tudják majd váltani termékenként akár 20 százalék kedvezményre.) Női fehérneművel és kutyaruhával indultunk, de idővel lesz felsőruházat és gondolkozunk női és férfi HotDog-illatszerben is. Persze még hosszabb távon elképzelhető, hogy egészen más termékkategóriák is megjelennek. Ennek feltétele, hogy megállapodjunk partnerekkel, hogy az áruházban kínált termékeket különleges kedvezményekkel biztosítsák a felhasználóinknak.


Gerillamarketinggel népszerűsített webáruház

No, ezek után Dundikáról. Nem mindenkinek tűnt fel, de sok szemfüles internetező azért már észrevette: a lenge öltözetű hölgy tangáján és topján a HotDog ismert logója látható. Ilyen tangával ugyanis már most meglephetik magukat vagy párjukat a webáruházunk látogatói. Előzőleg azon gondolkodtunk, hogy hogyan tudnánk bevezetni a célcsoportunknak egy ilyen típusú termékértékesítést, és nagyon nehéz lett volna ezt direktben megoldani. Az volt az elképzelésünk, hogy a jó minőségű termékeket HotDog Kollekció név alatt, a tömegmédián keresztül próbálnánk megismertetni. Ehhez pedig az kellett, hogy valamilyen „trükköt” vessünk be a szó pozitív értelmében. Nagyon szerencsésen alakult a helyzet, hiszen a fotózáson készült videót szinte minden jelentősebb portál átvette, sőt még televízióban is volt és számtalan bulvárlapba is bekerült. Ki tudja, talán még lesz folytatása is?

Kategória: HotDog, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.