CitroMail Androidon és iPhone-on

2011. November 25. Webmaster

Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország egyik legnépszerűbb levelezőrendszere, a CitroMail.hu, mely a napokban már a kétmilliomodik felhasználóját köszönthette. Közülük naponta több mint tízezer felhasználó jelenleg okostelefonon keresztül intézi a citromailes levelezését. Ezen felhasználóink dolgát könnyíti meg, hogy a CitroMail rendszer néhány napja immár iPhone-ról és androidos készülékekről az eddigieknél is kényelmesebben érhető el az újonnan debütáló CitroMail applikációk ingyenes letöltésével.

Az Apple iPhone változat letöltése az alábbi címről lehetséges:

http://itunes.apple.com/hu/app/citromail/id481007638?mt=8

A Citromail Google Android változatának letöltése:

https://market.android.com/details?id=hu.sanomabp.citromail

Az alkalmazás jelszavas védelemmel ellátott, emellett egyszerű, gyors és számos praktikus funkcióval bír, így személyre szabhatóak a levelezőmappák, a gyors keresőfunkcióval pedig mappa, feladó, címzett, tárgy vagy akár a csatolmány alapján is kereshető egy-egy üzenet. A képcsatolás egyszerű és villámgyors, a levél HTML-nézetben is olvasható, és könnyedén finomhangolhatók a legkülönbözőbb értesítések.

A fejlesztések egyébként folyamatosak a CitroMail háza táján. A most bejelentett mobilos alkalmazások mellett a CitroMail idén tavasztól például a közösségi hálózatok felé is nyitott, amikor beépítette a levelezőrendszerébe a Közösségi mappa funkciót. Ezzel egy áttekinthető könyvtárba rendezhető a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítőüzenetei.

Ha van kedvetek, próbáljátok ki az új mobil applikációkat, és írjátok meg tapasztalataitokat!

Kategória: CitroMail, mobil, Startlap, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.