Citroface: újdonság a Citromailen

2011. May 11. balint.bognar

A CitroMail több mint 1,6 millió felhasználója számára válik egyszerűbbé a Facebook használata az ingyenes levelezőrendszerbe integrált alkalmazás segítségével. A Citroface segít abban, hogy a hagyományos és a közösségi kapcsolattartás egy felületről intézhető legyen.


A Facebookot a CitroMail.hu felületébe integráló alkalmazás segíti mostantól a több mint 12 éve létező ingyenes levelezőrendszer 1,6 millió felhasználóját. A Citroface-szel egyszerűen elérhető a Facebook legtöbb fontos funkciója: a felhasználók posztolhatnak, lájkolhatnak, és kommentelhetnek is a megszokott levelezőjükből.

Az indulást követően több mint 10 ezer felhasználó aktiválta az alkalmazást. Fejlesztőink célja az volt, hogy reagáljanak a Facebook hatásra. A CitroMail már korábban is nyitott a közösségi hálózatok felé, amikor beépítette a Közösségi mappa funkciót: ez egy áttekinthető könyvtárba rendezi a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítőüzeneteit. A Közösségi mappa felhasználóinak száma jelenleg 675 ezer felett van –hasonló sikert várunk a Citroface-től is.

Kategória: CitroMail, Startlap, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.