Bárkiből címlaplány lehet

2012. September 24. Webmaster

Ezért készítette el a „címlaptervező” nevű alkalmazást Facebook-ra a női magazinunk. Aki szerencsés, bekerül a Cosmopolitan novemberi számába is.

Igazi közösségi élményt és játékot fejlesztett a Cosmpolitan. A magazin címlapján való szerepléshez nem kell mást tenni mint lájkolni a Cosmo magyarországi Facebook-oldalát, belépni a Címlaptervező alkalmazásba és feltölteni a legjobban sikerült fotónkat, amit viszont szeretnénk látni a magazin borítóján.

Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője elmondta: „Eddig több ezer olvasónk próbálta ki az applikációt, örülök, hogy lefejlesztettük, mivel így a Cosmo-lányok egyik legtitkosabb vágya teljesült virtuálisan.

Elsőként a magazin szerkesztői, kollégáink próbálták ki az alkalmazást, melynek eredménye itt látható: http://www.cosmopolitan.hu/friss/2012/09/17/legyel-te-is-cosmo-cimlaplany/ – de az app sikerét jól mutatja, hogy az élesítés óta eltelt 10 napban máris kétezerrel nőtt a Cosmo rajongótábora a közösségi oldalon.

Azok közül, akik szeptember 30-ig megosztják jól sikerült címlapjukat a magazin szerkesztőségével a cosmopolitan.hu@sanomamedia.hu e-mail címen keresztül, hárman igazi Cosmo-lányok lehetnek, hiszen bekerülnek a novemberi kiadványba, további száz szerencsés pedig a cosmopolitan.hu weboldalon találkozhat a saját címoldalával.

Az alkalmazást itt érheted el.

Kategória: Cosmopolitan.hu, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.