Az iPad meghódítása

2010. December 17. t.szepvolgyi

Új, meghatározó magazinalkalmazással indít a Sanoma MobilMédia az Apple táblagépén, az iPad-en. A Story különszám az első olyan magazinalkalmazás, amely kihasználva az iPad multimédiás funkcióit, interaktív játékokkal, videókkal, zenével színesíti a téli különszám tartalmát.

ipad_story_1

Az iPad-en egy teljesen új típusú tartalomfogyasztás valósul meg. Az érintőképernyős táblagépeken másképp olvasunk majd, mint amikor a net előtt ülünk, vagy amikor magazint tartunk a kezünkben. A Story Magazin digitális különkiadásával a Sanoma innovatív szerepet vállal az új médium nyelvének kialakításában. Az iPad és a táblagépek az eddig ismert médiatípusok előnyeit egyesítik egy eddig sohasem látott, fantasztikus formában. Az iPad Story magában hordozza a TV izgalmas mozgóképes világát, az internet gyorsaságát és aktualitását, valamint a magazinoktól megszokott, jól ismert design-t. A tartalomfogyasztás már nem lineáris, mint az újságok lapozgatásakor, hanem interaktív, szórakoztató. Célunk egy igényes, az eszközben rejlő lehetőségeket jól kihasználó iPad magazinalkalmazással indulni, amely az egész család számára fogyasztható, egyfajta iránymutató megoldás, amely megmutatja milyen lehetőségek rejlenek a magazinalkalmazásokban.

A téli különszám mostantól tölthető le, a további kiadásokat a virtuális kioszkba gyűjti az alkalmazás. Már az indulás is drámai: az alkalmazás letöltés után egy mozgó címlappal indul. Az oldalakat álló és fekvő formátumba is tördelték a fejlesztők a tökéletes élvezhetőség kedvérét, valamint ötletes játékokkal, exkluzív, csak itt elérhető videó tartalmakkal színesítették. Az alkalmazásokkal még csak mostanában ismerkedő felhasználók kedvéért egy oktatóvideót is beépítettünk az alkalmazásba, melyen Ördög Nóra kalauzolja végig az olvasókat.

A Sanoma Budapest Zrt. mobilmédia-alkalmazásokat fejlesztő részlege nagy áttöréseket vár a piactól, a fejlesztés nem áll le: éppen ezért a közeljövőben több termék várható iPadra is.

ipad_story_2

Kategória: mobil, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.