Árbarátok Androidon és iPhone-on is

2011. September 9. Webmaster

Most már telefonnal a kézben sem marad le senki a friss, vagy limitált ajánlatokról, köszönhetően az Árbarátok.hu legfrissebb iPhone és Android alkalmazásainak. Sőt, az okostelefon-tulajdonosok a jövő kuponjait is áttekinthetik, így némi előnyre is szert tudnak tenni a kedvezményes vásárlások feltérképezésében. A megjelenés első napjaiban már kategóriájának legnépszerűbbje lett az Árbarátok alkalmazása.

Az új Árbarátok mobilalkalmazás mindent tud, ami a közösségi vásárlási oldal honlapján tehető: azaz regisztrálhatunk, beléphetünk (akár Facebook jelszavunkkal), vásárolhatunk, nyomon követhetjük a következő ajánlatokat, hírlevelet kérhetünk. Ezen felül – s ez a mobilalkalmazás legnagyobb előnye és egyedisége – a folyamatos értesítéseknek köszönhetően nem maradunk le a friss, vagy limitált ajánlatokról sem.

Az alkalmazás segítségével azonnal meg is oszthatjuk bárkivel a Facebookon, a Twitteren, vagy akár az iWiWen, hogy mit vettünk, illetve, hogy mit ajánlunk.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármikor átnézhessük a legújabb ajánlatokat, sőt, akár vásárolhatunk is a mobil segítségével. Fontos megemlíteni, hogy immáron bármikor meg tudjuk nézni az 50-90%-al vásárolható kuponokat is, így biztos, hogy nem maradunk le semmiről – a kuponok megvásárolható száma ugyanis limitált, azaz ha esetleg megvárjuk az estét, s otthon, az asztali gépünk segítségével látogatunk csak el az Árbarátok.hu oldalra, előfordulhat, hogy a rendkívüli kedvezményekre jogosító kupont addigra már mások elkapkodták.

Az alkalmazás némi előnyhöz is juttatja az okostelefon-tulajdonosokat, hiszen előre meg tudják nézni a jövőben várható kuponokat is.

Az alkalmazás egyébként kategóriájában már a megjelenést követő napon az egyik legnépszerűbb lett.

Az alkalmazás letölthető az AppStore-ból: http://itunes.apple.com/hu/app/arbaratok/id460033480?mt=8

Valamint az Android Marketről: https://market.android.com/details?id=hu.sanomamedia.arbaratok&feature=search_result

(QR code segítségével történő letöltés Android telefonra: http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=150×150&chl=http://www.appbrain.com/app/hu.sanomamedia.arbaratok?install=web)

Kategória: Árbarátok.hu, mobil, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.