Androidon a legsikeresebb alkalmazásaink

2010. December 29. t.szepvolgyi

Itt az Újmédia Blogban jelentjük be elsőként, hogy Android telefonon is elérhetők a Sanoma legsikeresebb alkalmazásai. A több mint 100 ezer Apple iPhone felhasználó után végre az Android készülékek tulajdonosai is zsebre vághatják a legfrissebb TV, mozi és üzleti információkat.

A mobilmédia publikálásban élenjáró kiadónk az Android Marketen is elérhetővé tette 3 nagysikerű alkalmazását. A TV24 tévéműsor és Mozi24 moziműsor, valamint az üzleti élet híreit tartalmazó FN.hu alkalmazás jelenleg még ingyenesen letölthető az Andorid Marketről.

A Mozi24 segítségével megtudhatod melyek az aktuális premierfilmek, böngészheted a moziban játszott filmek tartalmát, és megnézheted mikor és hol vetítik azokat.

A Mozi24 a térképen bejelöli neked a mozik helyét, illetve egy kattintással tárcsázza az adott mozi telefonszámát.

A részletes filmleírások mellett kritikát is olvashatsz, valamint filmes híreket és DVD-ajánlókat is készítettünk számodra. Ha letöltöd az ingyenes alkalmazást, biztos nem maradsz le egy jó filmről sem!

mozi24 android

A TV24 több mint félszáz tévécsatorna részletes műsorából álló, személyre szabható TV újság.

Állítsd össze kedvenc TV csatornáid listáját!  Saját TV újságodban egy gombnyomással válthatsz az aktuális és az esti műsorok között. A kedvenc csatornáidon futó aktuális filmek vagy sportműsorok kezdési időpontja is csak egy kattintásnyira van.

A TV24 alkalmazással nem maradsz le kedvenc filmedről vagy meccsedről! A műsorok mellett megjelenő “Nem akarok lemaradni!” gombra kattintva készüléked, az alkalmazás futtatása nélkül is emlékeztet majd a műsor kezdése előtt 15 perccel. Az alkalmazásban mindig friss híreket találsz a tévés sztárokról és megnézheted, hogy a hírek szereplői legközelebb mikor és milyen műsorban tűnnek fel.

tv24

A legfrissebb hírek azonnal a mobilodra! Az fn.hu alkalmazással percről percre követheted a fontosabb magyar és nemzetközi gazdasági, politikai és sport híreket. A tematikus hírek mellett többféle grafikonon mutatja a budapesti tőzsdeindex alakulását, valamint a BUX napi, heti és havi változását.

Az alkalmazás aktuális értékpapír és devizaárfolyamokat is közöl. Az fn.hu-n egy gombnyomással pozícionálhatod magad, így tartózkodási helyednek megfelelő időjárás előrejelzést olvashatsz, óránkénti és napi bontásban.

fn.hu android

Az Android tulajdonosok dolga nagyon egyszerű:

1.) Meg kell keresni a zöld robotot ábrázoló „Market’ feliratú ikont, amit meg kell érinteni

2.) Meg kell érinteni a nagyítót

3., Be kell ütni a keresőmezőbe, hogy TV24 (Mozi24 vagy FN.hu), majd a nagyítót kell megnyomni

Kategória: FN24, mobil, mozi24, Szolgáltatás, Technológia, TV24  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.