Advent 2008

2008. November 25. s.peter

Ahogyan a korábbi években, idén is különleges adventi honlappal várjuk az ünnepi időszakra készülőket, november 24., vagyis az adventi készülődés első napjától kezdve. A Nők Lapja Cafe szerkesztősége által készített Advent.hu oldalunk látogatóit izgalmas játékok, hasznos tanácsok és értékes ajánlatok fogadják.

A Nők Lapja Cafe immáron hétéves hagyományt követ idén, amikor a teljes adventi időszakban külön összeállítást készít. Internetezők százezrei számára az ünnepi készülődés kiindulópontja a www.advent.hu oldal. Nem véletlenül szeretik, hiszen nyereményjáték, számtalan hasznos ünnepi tanács és egyedi hangulat várja itt őket a naponta folyamatosan frissülő oldalon.

Az Advent.hu idei főbb témáiból:

- Dekoráció: Színes, vidám, ötletes! Az adventi koszorútól a terítési praktikákig minden egy helyen. Képgalériák, saját kezűleg készített ajándékok lépésről lépésre, dekorációtippek, a legtutibb lelőhelyek, adventi díszek, kellékek tárháza.

- Finomságok: finom, különleges, egyszerű, bonyolult -minden egy helyen! Ünnepi ételek és italok, tippek, trükkök, menüsorok kezdőknek és haladóknak!

- Ezotéria: A Nők Lapja Cafe legkedveltebb témáját most itt is megtalálod. Számmisztika, védőangyalok, jóslások, angyali történetek, hogy a nagy rohanásban a lelkünket is felkészíthessük és meghitté váljon az ünnep.

- Gyerekeknek: A legkisebbek sem maradhatnak ki a készülődésből, hiszen nekik az ünnep még igazi varázslat. Mesékkel, gyerekkönyv-ajánlókkal, letölthető kifestőkkel, könnyen elkészíthető karácsonyfadíszekkel kedveskedünk nekik, amelyekkel igazi családi eseménnyé, közös várakozássá válhat a Szentestét megelőző négy hét.

- Tuti tippek: Ajándéktippek nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, rengeteg képpel, tippel, ajándékok lelőhelyeivel, a legnagyobb ötlettárház. A konkrét ajándéktippek mellett egy helyen megtalálható a karácsonyi programok széles tárháza, adventi vásárok, jótékonysági akciók és lehetőségek -rengeteg ötlet, ami megkönnyíti a készülődést.

- Sztárkarácsony: Videóinterjúk olvasóink kedvenceivel – hogyan készülődnek, miként töltik az év legszebb ünnepét?

- Karácsonyi szolgáltatások: ajándék sorsolási akció, képeslapok, tesztek, kalkulátorok, képgalériák, videók, szakértők.

Kategória: Nők Lapja Cafe, Szolgáltatás  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.