Add a Startlaphoz! – új kényelmi funkció a honlapodhoz

2007. August 7. n.norbert

A Startlap megújulását további kényelmi funkciók megjelenése követi! Ahogy korábban részletesebben is írtuk, az új Startlapon a regisztrált felhasználók hozzáadhatják kedvenc honlapjaik címét saját Startlapjukhoz, ez azt jelenti, hogy bárhonnan is csatlakoznak a webre, mindig megtalálják kedvenc internetes hivatkozásaikat.

Hogy a kedvenc oldalaid címét egyszerűen hozzáadhasd a Startlapodhoz, elkészítettünk néhány olyan gombot, amelyet hamarosan egyre több honlapon is viszontláthattok majd. Először a Sanoma Budapest Újmédia Divíziójába tartozó weblapokon – például FN.hu, VEZESS.HU stb. – jelenik meg a gomb, de bármely honlap tulajdonosa elhelyezhet hasonló gombot weboldalára, amelyre kattintva a honlap címe bekerülhet a látogató Startlapjára, azaz ezzel kényelmessé és egyszerűvé tehető a weblap újbóli megtalálása a neten.

Szóval reményeink szerint hamarosan egyre több helyen találkozhattok majd ilyen gombokkal. (Ha rákattintasz valamelyik gombra, az Újmédia Blog máris bekerül a Startlapodon a kedvenceid közé.)


postgomb_gombolyu11.png

postgomb_szogletes11.png

postgomb_szogletes21.png

postgomb_gombolyu2.png

A HTML kódot (négyféle változatban), amivel beillesztheted a honlapodra az “Add a Startlaphoz” gombot, itt találod: htmlkod.txt

Részletes infók a Saját Linkek online linkgyűjtemény/kedvencek szolgáltatásról itt találhatók:

Még egy érdekesség: az internetböngészőbe is betelepíthető egy “Add a Startlaphoz” gomb. Ez ugyanazt teszi a böngészőben éppen látható oldallal, mintha az adott oldalon valaki lekattintana egy ilyen weboldalra illesztett gombot. Erről pedig itt olvashatsz bővebben.

Hogy tetszenek az új lehetőségek? Megírhatod véleményedet…

Kategória: Startlap, Szolgáltatás, Technológia  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.