Online drogériát nyitottunk

2012. May 30. Webmaster

Szépségbolt.hu (www.szepsegbolt.hu) néven online drogériát indított a Sanoma Media Budapest. A webshop szépségápolási, testápolási, babaápolási és háztartási termékeket kínál, a hagyományos boltoknál jelentősen kedvezőbb áron. A fejlesztéssel a Sanoma tovább erősíti az e-kereskedelmi piacon elfoglalt pozícióját.

A Sanoma Media Budapest e-kereskedelmi portfóliója az évek óta legnépszerűbbnek számító termékcsoportokban van jelen, így a Polc.hu online könyváruházzal, a főleg a szórakoztató-elektronikai termékek piacán aktív Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldallal, a Technet.hu webplázával, az egészséggel kapcsolatos termékeket kínáló Egészségbolt.hu-val, továbbá a szállás-turizmus kategóriában piacvezető Szállás.hu-val.

- A Szépségbolt.hu webáruházzal az a célunk, hogy olcsó, ugyanakkor kényelmes vásárlási lehetőséget biztosítsunk. Folyamatosan lesznek akciók, s nem csupán a szépségápolásban igyekszünk széles választékot nyújtani – mondta Dunai András digitálisüzletág igazgató.

2011 végén az elmúlt egy évben online vásárlók száma 1,4 millió fő volt, ami a 14 év feletti internetezők megközelítőleg 35 százaléka. – A női vásárlók évről évre egyre erőteljesebben vannak jelen. A Szépségbolt.hu online drogéria őket célozza – teszi hozzá Dunai. A Szépségbolt.hu a szépségápolási termékek szinte teljes skáláját kínálja a vásárlóknak, akik a legnagyobb, legismertebb márkák között válogathatnak. Az eligazodást egy könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető felhasználói felület segíti, amely számos fő- és alkategóriára osztja az árucikkeket. A termékek márkánként is kereshetőek, az árak pedig magukért beszélnek.

Folyamatos e-kereskedelmi fejlesztéseivel a Sanoma Media Budapest újabb és újabb kategóriákkal igyekszik bővíteni a piacot, emellett ugyanilyen fontosnak tarja a fogyasztók és maguknak a webáruházaknak a tájékoztatását, edukációját. Így a Sanoma 2012 tavaszán bejelentette, hogy elindítja az online áruházak teljes körű, hiteles minősítését a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesülettel, hogy a fogyasztói bizalmat növelje, és támogatni tudja a webáruházak szolgáltatásainak fejlesztését.

Kategória: Szépségbolt.hu  | 

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.