Az [origo] a Szallas.hu-val utaztat

2012. July 24. Webmaster

Az [origo] a Szallas.hu-t választotta Utazás rovatának szolgáltató partneréül. Az együttműködés keretében egy új, közösen üzemeltetett oldal jött létre a szallas.origo.hu címen.

Az Origo Zrt. tendert írt ki, hogy a kedvcsináló utazási tartalmai mellé egy partner bevonásával az online szállásfoglalás lehetőségét is biztosítsa, így esett a választás a Szallas.hu-ra. Mostantól a portál olvasói közvetlenül intézhetik foglalásaikat hazánkban, Ausztriában, Bulgáriában, Lengyelországban, Szlovéniában és Ukrajnában összességében mintegy 8500 szálláshelyen úgy, hogy fizetniük csak a szálláshely elfoglalásakor kell.

„Az együttműködéssel létrejövő szolgáltatással a még konkrét úti céllal nem rendelkező, egyelőre a keresgélés, utazási ötletgyűjtés fázisában lévő embereket szeretnénk elérni. A közös oldaltól azt várom, hogy sikerül a papír alapú keresgélésre egy jó minőségű, 21. századi alternatívát adni, amely egyszerre kínál úti tippeket, ötleteket, miközben közvetlen szállásfoglalási lehetőséget is nyújt, ráadásul a legjobb árakon, amit a szálláshelyek maguk garantálnak. A Szallas.hu eddig is a legnépszerűbb magyar szállásfoglalási rendszer volt, a szallas.origo.hu oldal indulásával most a legnépszerűbb ’utazási élmény pláza’ lehet” – mondta Rácz István, a Szallas.hu csoport marketing vezetője.

A Szallas.hu kényelmi funkciókat és egyedi tartalmat biztosít az együttműködés keretében, így az [origo] olvasói könnyen és gyorsan foglalhatják le a kiválasztott szálláshelyet. A Szallas.hu által működtetett magyar foglalórendszeren keresztül nem csak szobák, de a szállodák által garantált legjobb nyaralási csomagajánlatok, wellness hétvégék is elérhetők.

(A Sanoma Media Budapest tavaly óta a Szallas.hu-t üzemeltető, miskolci székhelyű vállalkozás 50 százalékos tulajdonosa.)

Kategória: Szallas.hu  |  Nincsenek hozzászólások

Szólj hozzá Te is!

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderátor ellenőrzi, amely eltarthat egy ideig. Kérjük ne küldd újra a hozzászólásodat.